Συναγερμός στη Γλυφάδα: Ένας νεκρός από πυροβολισμούς σε ναυτιλιακή εταιρεία - Τι συνέβη

Ο δράστης βρίσκεται ακόμα στο κτήριο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI
Φωτογραφία αρχείου ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Σκηνές τρόμου έζησαν οι κάτοικοι της Γλυφάδας το πρωί της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου, καθώς ήχησαν πυροβολισμοί σε ναυτιλιακή εταιρεία της περιοχής, στην οδό Αρτεμισίου. Αμέσως αστυνομικοί ΕΛ.ΑΣ. έσπευσε στο σημείο να δει τι συμβαίνει.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας, ο θύτης φέρεται πως είναι ένας πρώην εργαζόμενος - επιστάτης για πολλά χρόνια - ηλικίας 70 ετών, που απολύθηκε. Από τις σφαίρες των δύο όπλων που είχε μαζί του, λοιπόν, μια κοντόκανη καραμπίνα και ένα περίστροφο, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και δύο έχουν τραυματιστεί.

Τι συμβαίνει στη Γλυφάδα μετά τους πυροβολισμούς στη ναυτιλιακή εταιρεία

Εκεί παραμένουν οι αστυνομική της ΕΛ.ΑΣ. και άνδρες των ΕΚΑΜ, οι οποίοι ετοιμάζονται για επέμβαση ανά πάσα στιγμή, καθώς ο δράστης βρίσκεται ακόμα στην εταιρεία, ταμπουρωμένος στον δεύτερο όροφο των γραφείων.

Λόγω της επιχείρησης έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην Λεωφόρο Ποσειδώνος και πλατεία Φλέμινγκ, στη Λεωφόρο Καραμανλή και Καλυψούς και στις οδούς Αρτεμισίου και Ροντήρη.

Δείτε επίσης: Σκηνές τρόμου στο Γκάζι: Πυροβολισμοί έξω από κλαμπ - Τρεις τραυματίες, ο ένας μετά από χτύπημα στο κεφάλι