Γλυφάδα: Η ανακοίνωση του Σπύρου Καρνέση για το μακελειό - «Παρακαλούμε να αποφεύγεται...»

Ποιο φέρεται να είναι το κίνητρο του δράστη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο με το μακελειό σε ναυτιλιακή εταιρία στην Γλυφάδα. 75χρονο Αιγύπτιος άνδρας, πρώην εργαζόμενος στην εταιρία, λίγο μετά την απόλυση του μπούκαρε στην εταιρία και εξαπέλυσε πυρ. Τα θύματα είναι η Μαρία Καρνέση (ιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής), ο γαμπρός της, και ένας συνεργάτης του. Ενώ, ο δράστης βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο, αφού αφαίρεσε τη ζωή του.

Ο Σπύρος Καρνέσης, αδερφός της αδικοχαμένης γυναίκας, εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας πως η οικογένεια του ζητά να «αποφεύγεται κάθε συσχέτιση με οποιαδήποτε άλλη υπόθεση».

Η ανακοίνωση του Σπύρου Καρνέση

«Η οικογένειά μου και εγώ δηλώνουμε βαθύτατα συντετριμμένοι από το τραγικό και αναπάντεχο γεγονός που έπληξε την οικογένειά μας και οδήγησε στην απώλεια της αδελφής μου Μαρίας, του γαμπρού μου Αντώνη Βλασσάκη και του συνεργάτη μας Ηλία Κουκουλάρη. Η ανείπωτη θλίψη των στιγμών επιβάλλει τον ελάχιστο σεβασμό στον πόνο και το πένθος των οικογενειών μας. Παρακαλούμε να αποφεύγεται κάθε συσχέτιση με οποιαδήποτε άλλη υπόθεση», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Το κίνητρο του μακελειού στην Γλυφάδα

Ο δράστης ήταν 30 χρόνια επιστάτης τόσο στην επιχείρηση όσο και στην εξοχική κατοικία της οικογένειας Καρνέση στο Τραγονήσι και πολύ κοντά με όλα τα μέλη. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η δικαστική κόντρα της οικογένειας ήταν η αιτία που όπλισε το χέρι του άνδρα.

Όταν η Μαρία και Δέσποινα Καρνέση τον απέλυσαν από τους Πεταλιούς, τον προσέλαβε ο Σπύρος Καρνέσης, με τον οποίο υπάρχει η κόντρα. Όπως φαίνεται το κίνητρο του δράστη είναι ότι ειδοποιήθηκε πως πρέπει να φύγει από το σπίτι στη Γλυφάδα που ανήκε στη γιαγιά της οικογένειας και του το είχαν παραχωρήσει για να μένει.