Αυτοκτόνησε πασίγνωστη 36χρονη πορνοστάρ - Η μητέρα της συγκεντρώνει χρήματα για να γίνει η κηδεία της

Είχε πολλά ψυχολογική προβλήματα, σύμφωνα με τα φιλικά της πρόσωπα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτοκτόνησε πασίγνωστη 36χρονη πορνοστάρ - Η μητέρα της συγκεντρώνει χρήματα για να γίνει η κηδεία της

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως αυτοκτόνησε πασίγνωστη ηθοποιός του κινηματογράφου ενηλίκων η οποία ήταν και εξωτική χορεύτρια. Ξεκίνησε στη βιομηχανία της πορνογραφίας στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και πρωταγωνίστησε σε ταινίες όπως το Official Silence of the Lambs Parody και Not Married with Children XXX.

Μάλιστα, έχει προταθεί πολλές φορές για βραβεία Adult Video News, χωρίς όμως να καταφέρει να κερδίσει όσκαρ πορνό. Προτάθηκε το 2011 ως κορυφαία γυναίκα ερμηνεύτρια της χρονιάς. Το 2010, ήταν υποψήφια ως καλύτερη νέα στάρλετ. Ήταν επίσης μοντέλο και χορεύτρια pole dancing και χόρευε σε εξωτικά κλαμπ όλα αυτά τα χρόνια.

Ποια είναι η πορνοστάρ που αυτοκτόνησε

Η 36χρονη φέρεται να έδωσε τέλος στη ζωή της στο σπίτι της στην Πάρμα στο Οχάιο των ΗΠΑ, σύμφωνα με τη σελίδα GoFundMe που δημιούργησαν οι φίλοι της για λογαριασμό της μητέρας της για να συγκεντρώσουν χρήματα για να πραγματοποιηθεί η κηδεία της.

Δείτε επίσης: Πέθανε αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός: Τρία χρόνια μετά το θάνατο του γιου του από καρκίνο


Ο λόγος για την Κάγκνεϊ Λιν Κάρτερ η οποία όπως αναφέρουν οι φίλοι της «Δυστυχώς, παρά τα πολλά εντυπωσιακά επιτεύγματα και τα ταλέντα της, η Κάγκνεϊ πάλεψε με προβλήματα ψυχικής υγείας καθώς περνούσαν τα χρόνια».

«Ακόμα και στις πιο σκοτεινές της μέρες, εμφανιζόταν στο στούντιο, πάντα έτοιμη να μάθει, να συνεισφέρει, να βελτιώσει τον εαυτό της με όποιο μικρό τρόπο μπορούσε να διαχειριστεί», γράφουν επίσης οι φίλοι της.

Η Κάγκνεϊ μετακόμισε στο Λος Άντζελες στο Οχάιο το 2019 και ασχολήθηκε με γυμναστήρια pole dancing, ενώ άνοιξε το δικό της στούντιο χορού στο Akron με την ονομασία Alchemy Pole Fitness.