Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων: Συνελήφθη νάνος που εμφανιζόταν στην τηλεόραση - Είχε κάνει επέμβαση για να ψηλώσει στο παρελθόν

Το ξέσπασμα του πατέρα του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων: Συνελήφθη νάνος που εμφανιζόταν στην τηλεόραση - Είχε κάνει επέμβαση για να ψηλώσει στο παρελθόν

Μία σοκαριστική είδηση είδε το φως της δημοσιότητας την Τετάρτη 20 Μαρτίου. Οι Αρχές ανακάλυψαν κύκλωμα μαστροπείας που εξωθούσε στην πορνεία ανήλικα κορίτσια και προχώρησε ήδη σε συλλήψεις. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ALPHA, T-Live, βασική κατηγορούμενη είναι μία γυναίκα 25 ετών, η οποία μεγάλωσε μέχρι τα 15 της στο Χαμόγελο του παιδιού, από όπου το έσκασε.

Η ίδια φέρεται πως έβρισκε πελάτες και σε πολλά ραντεβού που έκλεινε με τις ανήλικες, τις συνόδευε. Για κάθε ραντεβού έφτανε να παίρνει μέχρι 100 ευρώ. Δεν ήταν, όμως, μόνη. Εμπλέκεται και ένας 36χρονος άνδρας, ο οποίος πάσχει από νανισμό και έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές. Είναι γνωστός ως «ο μικρόσωμος άνδρας με τη μεγάλη καρδιά».

Ο νάνος που εμπλέκεται σε κύκλωμα μαστροπείας και το ξέσπασμα του πατέρα του

Εκείνος, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, μετέφερε κατόπιν συνεννόησης με άλλο κατηγορούμενο του κυκλώματος, τις ανήλικες σε πάρτι εκτός Αθηνών, με σκοπό να συνευρεθούν ερωτικά με άγνωστους άνδρες, λαμβάνοντας χρηματική αμοιβή.

Ο κατηγορούμενος σε συνεντεύξεις που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν, είχε εξηγήσει πως είχε δεχθεί bullying για την εμφάνισή του, ενώ είχε πραγματοποιήσει και επέμβαση για να πάρει ύψος και να μπορέσει να κάνει πράγματα που πριν από αυτή δεν μπορούσε.

Ο πατέρας του μίλησε στην εκπομπή και ξέσπασε, υποστηρίζοντας πως έχει γίνει λάθος και πως ο γιος του δεν έχει καμία σχέση με όλο αυτό.

«Έχει συλληφθεί χωρίς να φταίει, ούτε έχει κάνει τίποτα, ούτε έχει πάρει τίποτα, ούτε ναρκωτικά έχει, ούτε τίποτα. Το παιδί είναι με 70% αναπηρία, πρώτον αυτό, δεύτερον δεν έχει καμία σχέση με αυτό εδώ πέρα. Το ακούω κι εγώ... δεν υπάρχει τέτοιο θέμα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Αυτό το παιδί έχει μια ιδιαιτερότητα. Τα παιδιά μου εγώ τα έχω μάθει να είναι σωστά παιδιά».

Δείτε επίσης: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. δύο ημεδαποί άνδρες για διακίνηση πορνογραφικού υλικού