Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: 42χρονος μαχαίρωσε την κοπέλα του 50 μέτρα από το αστυνομικό τμήμα στο οποίο πήγε για να τον καταγγείλει

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, οι αστυνομικοί δεν πρόλαβαν να κάνουν κάτι

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EYROKINISSI)
(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EYROKINISSI)

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την γυναικοκτονία που έλαβε χώρα στους Αγίους Αναργύρους το βράδυ της Δευτέρας 1/4. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά η 28χρονη κοπέλα μετέβη μαζί με ένα ακόμα άτομο στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να καταγγείλει τον 42χρονο αλλά έφυγε μόνη της και τότε συνέβη το κακό.

Εκείνος την περίμενε 50 μέτρα από το αστυνομικό τμήμα, την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου και μετά αυτοτραυματίστηκε στον λαιμό.

Ο 42χρονος μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς»

«Απ΄ ότι μάθαμε είναι ο άντρας της κοπέλας, την μαχαίρωσε μπροστά στο τμήμα και αυτοτραυματίστηκε και ο ίδιος. Έγινε πολύ γρήγορα. Απ΄ ότι μάθαμε το ζευγάρι είχε τσακωθεί και η κοπέλα είχε έρθει να κάνει καταγγελία. Οι αστυνομικοί δεν πρόλαβαν να κάνουν τίποτα απολύτως. Τη μαχαίρωσε την ώρα που βγήκε από το τμήμα, μετά μαχαιρώθηκε και ο ίδιος στο λαιμό και τον έπιασε η αστυνομία», ανέφερε στο protothema.gr μάρυρας του συμβάντος.

Νεότερες εξελίξεις

Σύμφωνα με τις νεώτερες πληροφορίες η κοπέλα, η οποία το 2020 είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα καταγγέλοντας βιασμό και ξυλοδαρμό από τον άνδρα που μετά από 4 χρόνια θα γινόταν ο δολοφόνος της, πήγε στο αστυνομικό τμήμα το βράδυ της Δευτέρας με έναν φίλο της, η κατάθεση του οποίου θα ρίξει περισσότερο φως στην τραγική αυτή υπόθεση.

Εκεί, κατά τις ίδιες πληροφορίες, η κοπέλα δεν υπέβαλε μήνυση αλλά φέρεται να είπε «φοβάμαι» στην γυναίκα αξιωματικό υπηρεσίας και να ζήτησε περιπολικό για να την πάει σπίτι της.