Πλάνταξαν στο κλάμα στον αέρα του Super Κατερίνα με την μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Την έσφαξαν σαν το τραγί την κοπελίτσα όπως το παιδί μου! Τα σκουπίδια!»

«Οι πρώτοι δολοφόνοι της κόρης μου ήταν οι δύο αστυνομικοί που το έδιωξαν από το τμήμα»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Πλάνταξαν στο κλάμα στον αέρα του Super Κατερίνα με την μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Την έσφαξαν σαν το τραγί την κοπελίτσα όπως το παιδί μου! Τα σκουπίδια!»

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα, με αφορμή τη γυναικοκτονία της Κυριακής, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Η κυρία Κούλα Αρμουτίδου συγκίνησε άπαντες όσους παρακολουθούσαν εκείνη την ώρα, με ένα πρωτοφανές ξέσπασμα κατά των αστυνομικών, καθώς σύμφωνα με την ίδια έξυσαν τις πληγές που είχε μετά τον βιασμό και τη δολοφονία της κόρης της το 2018.

«Δυστυχώς, με την περίπτωση της Κυριακής ξαναθυμήθηκα την περίπτωση του δικού μου παιδιού. Λυπάμαι που έστειλαν μία νέα κοπέλα στον τάφο, πριν ανθίσει. Με λυπεί, με στενοχωρεί και με θυμώνει ότι αυτό το βίαιο γεγονός συνέβη μπροστά στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Ένας ποινικός αστυνομικός που έχει καταδικαστεί να φυλάει; Ποιος; Αυτός που ήταν μέσα σε ολόκληρη ιστορία με πλαστά διαβατήρια; Τι σαθρό σύστημα είναι αυτό; Τι νόμοι; Να σφάζεται σαν τραγί μπροστά σε αστυνομικό τμήμα μία κοπελίτσα και να μην αντιλαμβάνονται τίποτα; Ντροπή τους», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

Δείτε επίσης: Άγιοι Ανάργυροι: Τι κατέγραψε το κινητό της 28χρονης μετά την επίθεση από τον δολοφόνο της - Η απάντηση του αστυνομικού για "το περιπολικό δεν είναι ταξί"

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη για την υπόθεση των Αγίων Αναργύρων

Η Κούλα Αρμουτίδου συνέχισε το βαρύ «κατηγορώ» της, λέγοντας: «Νόμοι είναι αυτοί; Γι’ αυτό συμβαίνουν όλα αυτά, εξαιτίας της αναισθησίας τους και της ανεπάρκειάς τους, της έλλειψης συναισθηματικής νοημοσύνης! Πήγε να καταγγείλει, επειδή κινδύνευε. Και αυτές έπρεπε να την αγκαλιάσουν και να την κρατήσουν εκεί… Περιπολικό δεν είχαν, και έχουν για πολιτικάντηδες και επιχειρηματίες; Αν τους καλούσαν εκείνοι, δέκα θα είχαν στείλει! Η ζωή του πολιτικού έχει μεγαλύτερη αξία από της κάθε Κυριακής; Δεν ντρέπονται; Αν αυτό συνέβαινε στη δική τους κόρη, τι θα έκαναν;»,

«Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη πλέον στην Αστυνομία. Δεν θέλω να είμαι ισοπεδωτική, γιατί ο αδερφός μου είναι απόστρατος στρατηγός, αλλά δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους! Οι πρώτοι δολοφόνοι του παιδιού μου ήταν οι δύο αστυνομικοί της φρίκης και της ντροπής, από την Πάτρα και την Αθήνα, που το έδιωξαν από το τμήμα. Τα σκουπίδια! Πήγε το παιδί μου και δεν βρήκε προστασία! Έχουν επίορκους αξιωματικούς που κάθονται και παίρνουν λεφτά, δεν δικαιολογούν τη ζωή που κάνουν αυτά τα λαμόγια, τα κλεφτρόνια!», κατέληξε μεταξύ άλλων η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη για την υπόθεση των Αγίων Αναργύρων.