Πειραιάς: Κατέρρευσε κτήριο στο Πασαλιμάνι - Ένας νεκρός αστυνομικός

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πειραιάς: Κατέρρευσε κτήριο στο Πασαλιμάνι - Ένας νεκρός αστυνομικός

Ένα δυσάρεστο συμβάν έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης 16 Απριλίου, καθώς ένα κτήριο που βρίσκεται επί της οδού Νεωρίων στο Πασαλιμάνι, κατέρρευσε. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική, σε αυτό εκτελούνταν εργασίες και την ώρα που κατέρρευσε βρίσκονταν μέσα του εννέα εργάτες.

Οι τρεις εξ αυτών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, τραυματίστηκαν ελαφρά από τα μπάζα που έπεσαν, ενώ ένας άνδρας είχε εγκλωβιστεί σε καμπίνα φορτηγού. Στο σημείο αυτή τη στιγμή βρίσκονται 24 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και διασωστικός σκύλος.

Δείτε επίσης: Γλυφάδα - Αυτοκτόνησε ο δράστης που ''ταμπουρώθηκε'' στη ναυτιλιακή

Η ανακοίνωση του δημάρχου Πειραιά για τον νεκρό στο Πσαλιμάνι

Σύμφωνα με τον Σταύρο Μπαλάσκα, ωστόσο, υπάρχει και ένας νεκρός, ο οποίος ήταν 31 ετών και υπηρετούσε στην ΕΛ.ΑΣ., ενώ εργαζόταν και ως οδηγός. «Έχουμε σίγουρα έναν νεκρό. Ήταν 9 εργαζόμενοι μέσα. Οι πληροφορίες μας λένε ότι ήταν και αστυνομικός ο νεκρός. Είναι ιδιωτικό έργο. Είχε άδεια μικρών εργασιών, τι επεμβάσεις έγιναν θα διερευνηθεί. Δεν μπορεί να έπεσε το μισό κτίριο από απλές εργασίες. Περιμένουμε να γίνει ανάκριση και η έρευνα που πρέπει. Εγκλωβισμένοι δεν υπάρχουν, ψάχνει βέβαια ο σκύλος», είπε έπειτα ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης και πρόσθεσε: «Κάπως πειράχτηκε η στατικότητα του κτιρίου και αυτό κατέρρευσε. Το τι έγινε μέσα δεν μπορεί να το ξέρει κανείς».