Καβάλα: Δέχτηκε επίθεση μέσα σε εκκλησία η βουλευτής της ΝΔ, Αγγελική Δεληκάρη

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καβάλα: Δέχτηκε επίθεση μέσα σε εκκλησία η βουλευτής της ΝΔ, Αγγελική Δεληκάρη

Επίθεση δέχτηκε η Αγγελική Δεληκάρη. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, βρισκόταν στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο γηροκομείο όταν στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, γυναίκα την πλησίασε και την χαστούκισε.

Η αντίδραση της Αγγελικής Δεληκάρη

Η βουλευτής σύμφωνα με την proininews.gr, αντέδρασε πολύ ψύχραιμα ενώ όσοι ήταν στην εκκλησία, αποδοκίμασαν την αποτρόπαια πράξη. Όπως γράφει η ιστοσελίδα, η δράστιδα φέρεται να έχει σχέση με τη Νίκη και να ήταν υποψήφια βουλευτής με το ίδιο κόμμα.

Αφορμή για την επίθεση ήταν ο νόμος για τα ομόφυλα ζευγάρια, με την γυναίκα να φωνάζει λίγο μετά την αναφορά του ιερέα για την παρουσία στη θεία λειτουργία της κ. Δεληκάρη.

Δείτε επίσης: Η Ελεονώρα Μελέτη κατεβαίνει στις ευρωεκλογές με την ΝΔ - Η συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Λίγα λόγια για την Αγγελική Δεληκάρη

Η Αγγελική Δεληκάρη γεννήθηκε στην Καβάλα. Ήταν αναπληρώτρια Καθηγήτρια με Γνωστικό Αντικείμενο: Μεσαιωνική Ιστορία των Σλαβικών Λαών, Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Το 1991 πήρε το πτυχίο Ιστορίας και Αρχαιολογίας, με ειδίκευση Ιστορία Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Ελλάδα.

Όσον αφορά τις μεταπτυχιακές σπουδές, το 1995: Magister Artium Slavische Philologie/Philosophische Fakultat 1, Julius-Maximilians Universität Würzburg Γερμανία, Südslavische Philologie

Επίσης έχει και διδακτορικό Δίπλωμα 2003: Διδάκτορας της Ιστορίας των Σλαβικών Εκκλησιών
Θεολογίας/Θεολογική Σχολή Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Ελλάδα Ιστορία των Σλαβικών Εκκλησιών