Γυναικοκτονία Μενίδι: «Έβαλε το κεφάλι της σε κουβά με χλωρίνη όταν ήταν έγκυος» - Ο αδερφός της 40χρονης αποκαλύπτει

«Tον άφησαν ελεύθερο κι έγινε αυτό που έγινε»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γυναικοκτονία Μενίδι: «Έβαλε το κεφάλι της σε κουβά με χλωρίνη όταν ήταν έγκυος» - Ο αδερφός της 40χρονης αποκαλύπτει

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως σχετικά με την γυναικοκτονία στο Μενίδι, όπου 50χρονος μαχαίρωσε την 40χρονη πρώην σύντροφό του. Όπως αποκάλυψε ο μικρότερος αδερφός της άτυχης γυναίκας και η σύζυγός του, εκείνη είχε καταγγείλει την κακοποιητική συμπεριφορά του, ωστόσο κυκλοφορούσε ελεύθερος μέχρι το δικαστήριο, όταν και συνέβη το μοιραίο.

«Κάθε εβδομάδα ήμασταν στην αστυνομία. Τον κρατούσαν μία μέρα, την επομένη τον έβγαζαν. Αυτό το πράγμα εμείς το ζούσαμε συνέχεια. Στον αδερφό μου πήγε να του επιτεθεί με μαχαίρι, του έκανε μήνυση και τον πήραν αυτόφωρο. Και την ανιψιά μου έχει απειλήσει, και τον αδερφό μου κι εμένα και όλη την οικογένεια», ανέφερε ο αδερφός της 40χρονης που δολοφονήθηκε στο Μενίδι.

«Όταν ήταν έγκυος στο πρώτο παιδί, με την κόρη της, της είχε βάλει το κεφάλι σε έναν κουβά με χλωρίνη», τόνισε από την πλευρά η σύζυγος του αδερφού της.

Δείτε επίσης: Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Αμετανόητος ο δράστης - «Tην πλησίασα και άρχισα να τη μαχαιρώνω μέχρι που έπεσε νεκρή»

Οι αποκαλύψεις του αδερφής της 40χρονης για τη γυναικοκτονία στο Μενίδι

«Αυτός έπινε, ήταν αλκοολικός, οπότε όταν έπινε νόμιζε ότι όλοι τον αδικούσαν... Παρακολουθούσε την αδερφή μου συνέχεια, έχουν χωρίσει εδώ και πολύ καιρό, πάνω από ενάμιση χρόνο. Την απειλούσε, το ξέρει και η Αστυνομία, της έλεγε ότι θα τη σκοτώσει, θα σκοτώσει τα παιδιά. Με τα παιδιά δεν είχε καλή σχέση, πολλές φορές έσπρωχνε τη μικρή και τον μικρό. Με μαχαίρι ήταν το 2013, τον είχε πάρει η αστυνομία και μετά από μία εβδομάδα τον άφησαν ελεύθερο», ανέφερε ο αδερφός της 40χρονης που έπεσε θύμα γυναικοκτονίας στο Μενίδι.

«Μας έλεγε ότι φοβάται, ότι έχει δώσει κατάθεση στην αστυνομία και έκανε μήνυση, όπου της είπαν να πάει σε κέντρο και ότι θα τον κρατήσουν μέσα μέχρι το δικαστήριο και μετά από δυο μέρες τον άφησαν ελεύθερο. Κι έγινε αυτό που έγινε», τόνισε ο αδερφός της για να καταλήξει: «Η αδερφή μου ήταν τρεις ώρες νεκρή στο δρόμο, πέρασαν περιπολικά και μηχανές, δεν σταμάτησε κανείς. Η μητέρα μου το έμαθε από τα αλβανικά Μέσα. Ζητάμε δικαιοσύνη και να είναι η τελευταία κοπέλα».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του από την εκπομπή Super Κατερίνα: