Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν θα συνεχίσω να έχω τον Απόστολο Λύτρα ως δικηγόρο μου»

Την είχε εκπροσωπήσει στην υπόθεση με το βιτριόλι

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Σοκαρισμένη με την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα δηλώνει η κοινή γνώμη, με τον ποινικολόγο να ομολογεί ότι ξυλοκόπησε τη σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου. Ανάμεσα σε εκείνους που εξέφρασαν την αποστροφή τους βρίσκονται και (πρώην) πελάτισσές του, η Ιωάννα Παλιοσπύρου συγκεκριμένα που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο Απόστολος Λύτρας την είχε εκπροσωπήσει στην υπόθεση με το βιτριόλι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ωστόσο, αυτή θα είναι και η τελευταία επαγγελματική τους συνάντηση. Όπως δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, για το καλό και των δύο δεν θέλει πλέον να την εκπροσωπεί στα δικαστήρια, ενώ σύμφωνα με την ίδια θα πρέπει να κάνει ένα βήμα πίσω από τη δικηγορία.

Δείτε επίσης: Απόστολος Λύτρας: Σάλος με το βίντεο που κυκλοφορεί στα social media έξω από το δικαστήριο - «Μας κοροϊδεύει μπροστά στα μούτρα μας»

Η τοποθέτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου για τον Απόστολο Λύτρα

Στην εκπομπή προβλήθηκε βίντεο από παλαιότερη συνέντευξη του ζευγαριού, με την Ιωάννα Παλιοσπύρου να μην κρύβει την απορία της για τον τρόπο που έφτασαν τα πράγματα ως εκεί: «Με στενοχώρησε. Βλέπω ένα βίντεο με ένα ωραίο ζευγάρι, ερωτευμένο, που προσωπικά δεν έχω αμφιβολία ότι όντως έτσι ήταν κάποια στιγμή, απλά αυτό χάλασε στην πορεία για κάποιους λόγους. Βέβαια, είδα ότι ο κ. Λύτρας δήλωσε “Εγώ τη γυναίκα μου την υπεραγαπάω”, χρησιμοποιώντας ενεστώτα. Μάλλον ήθελε να χρησιμοποιήσει αόριστο και μπερδεύτηκε. Δεν μπορείς να λες ότι υπεραγαπάς έναν άνθρωπο, όταν τον έχεις στείλει στο νοσοκομείο από το ξύλο».

Όσον αφορά την προσωπική της εμπειρία από τον Απόστολο Λύτρα και τη Σοφία Πολυζωγοπούλου ως ζευγάρι, η Ιωάννα Παλιοσπύρου τόνισε πως: «Σίγουρα στο παρελθόν ήταν πολύ καλύτερες οι σχέσεις τους και ότι υπήρχαν κάποια σημάδια, γιατί δεν ξυπνάς ένα πρωί... Εγώ δεν είχα δει ζήλια μεταξύ τους, αλλά η επαφή μας ήταν επαγγελματική. Τους έβλεπα παντού μαζί, στο γραφείο, στο δικαστήριο, στήριζε ο ένας τον άλλον, κοιτάζονταν στα μάτια, είχαν πολύ μεγάλη αγάπη και έρωτα. Δεν γνωρίζω τι έγινε στην πορεία και έφτασαν εκεί τα πράγματα. Είναι πολύ λυπηρό».

«Τον έχω δει σε ένταση πάνω στη δουλειά, είχε αναλάβει πολλές και σημαντικές υποθέσεις, δεν μιλάω για θυμό βέβαια. Ο Απόστολος Λύτρας ήταν συνέχεια με ένα τσιγάρο στο χέρι για να διαχειριστεί αυτή την πίεση. Δεν μπορώ να σκεφτώ τρόπο για να συνεχίσω να τον έχω για δικηγόρο μου. Λόγω της κατάστασης που είναι και ο ίδιος, δεν μπορώ να νιώσω ασφάλεια. Πρέπει και οι δύο να κάνουν επαγγελματικά ένα βήμα πίσω και να κοιτάξουν άλλα πιο σημαντικά πράγματα, την οικογένειά τους και τα παιδιά τους», κατέληξε η Ιωάννα Παλιοσπύρου ως καλεσμένη στην εκπομπή του Alpha.