Απόστολος Λύτρας: Αναμένεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης - Τι συνέβη την δεύτερη ημέρα κλεισμένος στον Κορυδαλλό

Η συνάντηση και συζήτηση με τον δικηγόρο του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απόστολος Λύτρας: Αναμένεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης - Τι συνέβη την δεύτερη ημέρα κλεισμένος στον Κορυδαλλό

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου έπειτα από έξοδο τους. Ο δικηγόρος προκάλεσε πολλά και σοβαρά τραύματα στην γυναίκα του, η οποία του επέβαλε μήνυμα, ενώ αναμένεται να καταθέσει αίτηση διαζυγίου αλλά και επιμέλεια της 9χρονης κόρης τους.

Ο γνωστός ποινικολόγος κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού και συγκεκριμένα στην VIP πτέρυγα εξαιτίας του φόβου για την ζωή του (δείτε μαζί με ποιους είναι συγκρατούμενος).

Η συνάντηση με τον δικηγόρο του και το αίτημα του Απόστολου Λύτρα για αποφυλάκιση

Την δεύτερη ημέρα στις φυλακές Κορυδαλλού, ο Απόστολος Λύτρας δέχτηκε επίσκεψη τόσο από την πρώην σύζυγό του όσο και από τις κόρες του. Μάλιστα, τον επισκέφθηκε και ο δικηγόρος του ώστε να συζητήσουν για τα επόμενα βήματα και αποφάσεις. Ένα από τα βήματα αυτά λοιπόν, είναι να υποβάλουν αίτημα για αποφυλάκιση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

Το μήνυμα του Απόστολου Λύτρα από τις φυλακές Κορυδαλλού

«Είμαι συντετριμμένος για αυτό το οποίο έχει συμβεί. Ξέρω ότι ο χρόνος δεν γυρίζει. Είμαι συντετριμμένος για αυτό που προκάλεσα στη Σοφία και κατ’ επέκταση στις τρεις κόρες και τους συνεργάτες μου. Μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι να το αλλάξω. Αλλά δεν μπορώ. Θέλω να ξεκαθαριστεί κάτι. Πληροφορήθηκα ότι κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας (σ.σ. Τετάρτη) κρυβόμουν και ότι προσπαθούσα να αποφύγω τη σύλληψη μετά το ένταλμα το οποίο εκδόθηκε. Η αλήθεια δεν είναι αυτή όμως.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας επειδή οι γιατροί μου είχαν συστήσει για τα προβλήματα υγείας τα οποία αντιμετωπίζω και το έμφραγμα το οποίο έχω περάσει, μου είχαν συστήσει αφενός να μην παρακολουθώ ειδήσεις και το διαδίκτυο και αφετέρου να ελαχιστοποιήσω τις επικοινωνίες μου. Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε είχα κλείσει για αρκετή ώρα το κινητό μου. Το ίδιο μου συνέστησαν και οι ειδικοί ψυχικής υγείας τους οποίους επισκέπτομαι. Είμαι χάλια ψυχολογικά και ό,τι διάβαζα με επιβάρυνε.

Όταν λοιπόν πληροφορήθηκα το απόγευμα το τι ακριβώς έχει συμβεί, αυτομάτως αυτοβούλως παρουσιάστηκα στο ΑΤ Παλλήνης προκειμένου να εξελιχθεί η ποινική διαδικασία. Αυτή είναι η μία και μοναδική αλήθεια. Επαναλαμβάνω και πάλι και θέλω να το τονίσετε από την εκπομπή ότι αναλαμβάνω το βάρος της πράξης μου και ζητώ και πάλι συγγνώμη από όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Λύτρας.