Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και με σκυμμένα κεφάλια, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον 27χρονο που δολοφονήθηκε άγρια στο Πάρκο Ασυρμάτου, στον Άγιο Δημήτριο, το βράδυ της Τετάρτης 22 Απριλίου. Ο πόνος ήταν διάχυτος στην κηδεία, καθώς υπάρχουν ακόμα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα.
Η οικογένεια του άτυχου νεαρού δεν μπορεί να πιστέψει το τραγικό τέλος, με τη μητέρα του να αποτελεί τη πιο σπαρακτική φιγούρα της ημέρας. Όσοι βρέθηκαν εκεί μίλησαν για ένα παιδί γεμάτο ζωή, που δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα και που έφυγε με τον πιο άδικο τρόπο, μετά από ένα και μόνο χτύπημα στην καρδιά που αποδείχθηκε μοιραίο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο πατέρας του, ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ., ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στο σημείο της δολοφονίας, χωρίς φυσικά να γνωρίζει πως θύμα ήταν ο γιος του.

Άγιος Δημήτριος: Ερωτική αντιζηλία πίσω από τη δολοφονία, στη ΓΑΔΑ οι συλληφθέντες
Το έγκλημα που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία φαίνεται, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, να συνδέεται με υπόθεση ερωτικής αντιζηλίας, η οποία κλιμακώθηκε και κατέληξε στη φονική επίθεση. Οι αρχές συνεχίζουν να «ξετυλίγουν» το κουβάρι της υπόθεσης, προσπαθώντας να φωτίσουν κάθε πτυχή όσων συνέβησαν εκείνο το βράδυ.
Την ίδια ώρα που η οικογένεια αποχαιρετούσε τον 27χρονο, ο 20χρονος κατηγορούμενος, μαζί με τον 18χρονο φίλο του και τις δύο νεαρές γυναίκες που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση, έβγαιναν από τη ΓΑΔΑ για να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Ο 20χρονος, που υπηρετεί τη θητεία του στο Πολεμικό Ναυτικό, αναμένεται να περάσει την πόρτα του εισαγγελέα στο Ναυτοδικείο Πειραιά, όπου θα εξεταστεί η υπόθεση και θα αποφασιστεί ο διαχωρισμός της δικογραφίας. Οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι θα ακολουθήσουν τη διαδικασία της τακτικής Δικαιοσύνης.
Το χρονικό αυτής της τραγωδίας εξακολουθεί να προκαλεί σοκ, με την κοινωνία να παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις και την οικογένεια του 27χρονου να ζητά απαντήσεις για το πώς μια συνάντηση κατέληξε σε ένα έγκλημα που έκοψε τόσο βίαια το νήμα της ζωής.


">
">
">
">
">
">
">
">