Μία ανείπωτη τραγωδία που πραγματοποιήθηκε εχθές το μεσημέρι της Τρίτης 12 Μαΐου έχει εξελιχθεί σε μία υπόθεση θρίλερ με τις Αρχές να προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι και να ανακαλύψουν τα αίτια που οι δύο 17χρονες μαθήτριες λυκείου πήραν από κοινού την απόφαση να πηδήξουν από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας στην Ηλιούπολη. Πρόκειται για ένα περιστατικό που έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινότητα ενώ τα ερωτήματα που προκύπτουν ξεκινούν μία ευρύτερη συζήτηση γύρω από την ψυχική υγεία στους εφήβους.
Για όσους δεν γνωρίζουν, μετά το τραγικό περιστατικό τα κορίτσια μεταφέρθηκαν αρχικά στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο της μίας 17χρονης, ενώ, η δεύτερη 17χρονη νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου και θα υποβληθεί σε σειρά επεμβάσεων. Τα στοιχεία που άφησαν πίσω τους οι δύο νεαρές κοπέλες έχουν βρεθεί στο επίκεντρο των ερευνών προκειμένου να δώσουν απαντήσεις στις οικογένειές τους.
Τα νέα στοιχεία για την αυτοκτονία των δύο 17χρονων κοριτσιών στην Ηλιούπολη
Οι δύο 17χρονες φαίνεται να ανέβησαν στην ταράτσα της πολυκατοικίας, να κλείδωσαν την πόρτα πίσω τους, και ακούγοντας μουσική με ακουστικά και πιάνοντας η μία την άλλη από το χέρι έπεσαν στο κένο. Όλα όσα αποδεικνύουν ότι ήταν προσχεδιασμένο, μία απόφαση που πάρθηκε και από τις δύο πλευρές, ενώ το σημείωμα που άφησε πίσω της η 17χρονη που έχασε τη ζωή της, μιλά για κατάθλιψη και για το άγχος των Πανελληνίων.




Οι αρχές τώρα έχουν στρέψει την προσοχή τους στο ημερολόγιο της φίλης της, που φέρεται πως έχει κοινά στοιχεία με το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του κοριτσιού που υπέκυψε στα τραύματά του. Οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει την έρευνα στα σπίτια των κοριτσιών ενώ εχθές νωρίς το απόγευμα μπήκαν στο διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου στην Ηλιούπολη και συλλέγουν προσωπικά αντικείμενα. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται και στα κινητά των κοριτσιών ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν μηνύματα ή συνομιλίες που πυροδότησαν αυτή την αδιανόητη κίνηση. Επίσης αναμένονται και οι τοξικολογικές εξετάσεις ώστε να φανεί αν τα κορίτσι είχαν κάνει χρήση αλκοόλ ή κάποιων ουσιών.

Απίστευτο μπέρδεμα στην Ηλιούπολη: Ενημέρωσαν λάθος πατέρα ότι το παιδί του ήταν νεκρό
Το ανατριχιαστικό σημείωμα που άφησε πίσω της η 17χρονη
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή Live News, το χειρόγραφο σημείωμα απευθυνόταν στους γονείς της και περιέγραφε τη μάχη που, όπως ανέφερε, έδινε εδώ και τρία χρόνια με την κατάθλιψη, αλλά και τον φόβο της για το μέλλον και τις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Η 17χρονη έγραφε: «Μαμά και μπαμπά, τρία χρόνια τώρα είμαι σε μια κατάσταση κατάθλιψης. Και μπορεί αυτός ο κόσμος να έχει τα ωραία του, αλλά ίσως ένας άλλος κόσμος να είναι καλύτερος. Φέτος είναι η χρονιά που θα δώσω Πανελλήνιες Εξετάσεις, αλλά φοβάμαι ότι δε θα πάω καλά. Το ξέρω ότι δε θα πάω καλά. Και έτσι θα καταλήξω με μία δουλειά που δε θα μου δίνει λεφτά. Πλέον δε με ευχαριστεί τίποτα από τη ζωή. Δεν μπορώ να δω τίποτα θετικά. Μαμά και μπαμπά δε θέλω πια να ζω. Αυτός ο κόσμος δεν είναι πια για μένα».


">
">
">
">
">
">
">
">