Το μεσημέρι της Τρίτης (14/10) οι αρχές συνέλαβαν τον εκτελεστή της διπλής δολοφονίας στη Φοινικούντα. Ο δράστης είναι ένας 22χρονος άνδρας, φίλος του νεαρού που παραδόθηκε νωρίτερα στη ΓΑΔΑ και παραδέχτηκε ότι βρισκόταν μαζί του στη μηχανή τη στιγμή του εγκλήματος.
Ο δράστης συνελήφθη από την αστυνομία στο σπίτι του στην Καλλιθέα.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο νεαρός άνδρας φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι το θύμα (σ.σ ιδιοκτήτης του κάμπινγκ) τον είχε πειράξει σεξουαλικά το καλοκαίρι του 2022 όταν είχε επισκεφτεί το κάμπινγκ και είχε γνωριστεί με τα θύματα.
Το χρονικό της υπόθεσης
Σας θυμίζουμε ότι το διπλό φονικό στη Φοινικούντα έγινε το βράδυ της 5ης Οκτωβρίου σε κάμπινγκ της Μεσσηνίας. Ο δράστης, που είχε καλυμμένο το πρόσωπό του, μπήκε στη ρεσεψιόν όπου βρίσκονταν ο 68χρονος ιδιοκτήτης και ο 60χρονος επιστάτης. Πυροβόλησε και τους δύο, σκοτώνοντας επιτόπου τον ιδιοκτήτη, ενώ ο επιστάτης προσπάθησε να ξεφύγει αλλά έπεσε νεκρός λίγα μέτρα πιο πέρα.
Από τις κάμερες ασφαλείας φάνηκε ότι ο δράστης δεν ήταν μόνος του – μαζί του ήταν κι ένα δεύτερο άτομο που επέβαινε στη μηχανή. Οι αστυνομικοί θεώρησαν πως πρόκειται για συνεργό του εκτελεστή και οι έρευνες οδήγησαν στη σύλληψη ενός 22χρονου, ο οποίος παραδόθηκε στη ΓΑΔΑ και ομολόγησε ότι βρισκόταν μαζί του στο μηχανάκι τη στιγμή του εγκλήματος.
Διαβάστε επίσης: Έγκλημα στην Φοινικούντα: Παραδόθηκε 22χρονος – Κατηγορεί τον 68χρονο για σεξουαλική παρενόχληση
Ο νεαρός αποκάλυψε και το όνομα του δράστη, υποστηρίζοντας ότι είχε παλιότερα δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από το θύμα και ότι οι δυο τους σχεδίαζαν να τον εκβιάσουν πριν καταλήξει η υπόθεση στο φονικό.