Σαν σκηνή από θρίλερ μοιάζει το τραγικό και αδιανόητο έγκλημα που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 50χρονος άνδρας έπνιξε την 59χρονη αδερφή του με πλαστική σακούλα μέσα στο διαμέρισμά της, ενώ ύστερα ομολόγησε το φρικτό περιστατικό στις Αρχές.
50χρονος έπνιξε με σακούλα την 59χρονη αδερφή του στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με πληροφορίες, το φονικό έγινε λίγο τις 3 το μεσημέρι, σε διαμέρισμα επί της οδού Αλεξάνδρειας, στην περιοχή της Χαριλάου. Ο 50χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης φαίνεται να χρησιμοποίησε μια σακούλα προκειμένου να πνίξει την αδελφή του και μετά από την αποτρόπαια πράξη του κάλεσε στο κέντρο της Άμεσης Δράσης για να ομολογήσει. «Σκότωσα την αδερφή μου», είπε ο 50χρονος στους αστυνομικούς, όπως αναφέρει το protothema.gr.
Διαβάστε επίσης: Ρούλα Πισπιρίγκου: Ένοχη την θέλει η Εισαγγελέας – «Έπνιξε την Μαλένα με πανί»
Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο διαμέρισμα εντόπισαν τη σορό της 59χρονης γυναίκας και πέρασαν χειροπέδες στον 50χρονο. Την υπόθεση έχει αναλάβει το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο άνδρας φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποσαφηνιστεί αν ο δράστης έμενε στο ίδιο σπίτι με την 59χρονη.