Τρόμος επικράτησε σήμερα, Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Κορίνθου όταν το Λιμεναρχείο Ισθμίας εντόπισε τη σορό μιας γυναίκας μέσα στη Διώρυγα της Κορίνθου, με αποτέλεσμα να σημάνει αμέσως συναγερμός. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε σε θαλάσσια περιοχή νωρίς το πρωί.

Σορός γυναίκας εντοπίστηκε στην Διώρυγα του Ισθμού της Κορίνθου

Ισθμός της Κορίνθου
(EUROKINISSI/ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)

Όπως διαβάζουμε στο newsbomb.gr, η σορός που ανήκει σε γυναίκα ηλικίας περίπου 30-35 ετών ανασύρθηκε από σκάφος της Διώρυγας, στο οποίο επέβαινε στέλεχος του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής. Στη συνέχεια παραδόθηκε σε πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Οι αρμόδιες Αρχές διερευνούν τις συνθήκες υπό τις οποίες η γυναίκα βρέθηκε στη θάλασσα, ενώ παράλληλα βρίσκονται σε εξέλιξη οι απαραίτητες διαδικασίες για την ταυτοποίησή της.