Παρότι δεν το χωράει ανθρώπινος νους να μην υπάρχει δολοφονία στην υπόθεση του Βασίλη Καλογήρου, η ιατροδικαστική εξέταση πάει να μας τρελάνει αφού κανένα στοιχείο δεν δείχνει εγκληματική ενέργεια. Ίσα ίσα, φαίνεται ο Βασίλης να έφτασε μόνος του στο σημείο, δηλαδή στη μέση του πουθενά και τα αίτια να είναι παθολογικά.

Η αστυνομία αξιολογεί τα στοιχεία που προέκυψαν από την διερεύνηση του σημείου όπου εντοπίστηκε η σορός του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, τα οποία θα διαφωτίσουν πλήρως τα αίτια του θανάτου του. Ωστόσο, ήδη από τα δεδομένα που έχουν συλλέξει τα στελέχη των εγκληματολογικών ερευνών από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 39χρονος, ο οποίος αγνοούνταν για σχεδόν πενήντα ημέρες, έχουν αρχίσει να διαμορφώνονται σημαντικά συμπεράσματα. Το κύριο συμπέρασμα μέχρι στιγμής είναι ότι ο Βασίλης Καλογήρου εξέπνευσε στο σημείο όπου εντοπίστηκε. Αυτό υποστηρίζεται από τρία βασικά στοιχεία.

  • Οταν τον βρήκαν, το ένα του χέρι ήταν μέσα στην τσέπη του και το άλλο πίσω από το κεφάλι του, στάση που δείχνει ότι ήταν σαν να είχε ξαπλώσει.
  • Η διαδικασία της σήψης υπάρχουν δεδομένα ότι άρχισε και εξελίχθηκε στο σημείο που βρέθηκε.
  • Τα γυαλιά του βρίσκονταν κλεισμένα, κοντά του.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα και τις πληροφορίες που προκύπτουν από τη δήλωση της εξαφάνισής του, ο Βασίλης Καλογήρου γευμάτισε στο σπίτι του το μεσημέρι και στη συνέχεια… διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr