Τάσος Δούσης: Εξηγεί γιατί ο Λάμπρος στη Βουλιαγμένη είναι ο τοπ προορισμός ψαροφαγίας

Διάσημος προορισμός, όχι μόνο στα νότια, για ολόφρεσκο ψάρι και θαλασσινά

Τάσος Δούσης: Εξηγεί γιατί ο Λάμπρος στη Βουλιαγμένη είναι ο τοπ προορισμός ψαροφαγίας

Πρόσφατα βρέθηκα για φαγητό στον Λάμπρο στη Βουλιαγμένη. Για τον Λάμπρο τι να πούμε… Διάσημος προορισμός, όχι μόνο στα νότια, για ολόφρεσκο ψάρι και θαλασσινά. Πρόκειται για ένα ιστορικό εστιατόριο, από τα ιστορικότερα συγκεκριμένα όλης της χώρας αφού λειτουργεί αδιάλειπτα από το 1889 και δεν έχει παρεκκλίνει στιγμή από την απαράβατη αρχή του που είναι η άριστη ποιότητα, γεγονός που δίνει προστιθέμενη αξία σε ένα ούτως ή άλλως ιστορικό μαγαζί, που δεν επαναπαύεται στις “δάφνες” του. Από τα τραπέζια του έχουν περάσει, πολιτικοί, καλλιτέχνες, διάσημοι κάθε χώρου, Έλληνες και ξένοι, απαιτητικοί πελάτες που επιστρέφουν ξανά και ξανά γιατί ξέρουν ότι εδώ θα έχουν μια εκλεκτή γαστρονομική εμπειρία.

Τώρα που ήρθα εδώ και έφαγα, είχα καιρό αφού ήμουν συνεχώς εκτός Αθήνας, (ξανά)θυμήθηκα γιατί είναι το αγαπημένο μου μαγαζί όταν πρόκειται για θαλασσινά και ψάρι. Το παραδέχομαι ότι απόλυτα αντικειμενικός δεν μπορώ να είμαι, καθώς πρόκειται για ένα εστιατόριο που όταν είμαι στην Ελλάδα θα το επισκεφτώ σίγουρα μια φορά στις 15 μέρες, είναι το αγαπημένο μου. Ωστόσο όποιος έχει έρθει στο Λάμπρο έστω μια φορά ξέρει ότι δεν υπάρχει ίχνος υπερβολής σε αυτό που λέω.

Ο Λάμπρος είναι κλασική αξία στη ψαροφαγία και όχι μόνο στα νότια. Άριστη ποιότητα, άριστη εξυπηρέτηση, αγάπη, γνώση και μεράκι σε ένα μενού – ωδή στην ψαροφαγία που θα απολαύσετε “περικυκλωμένοι” από τη θάλασσα σε έναν χώρο, πραγματικά υπέροχο. Η θέα εδώ είναι συγκλονιστική, το βλέμμα χάνεται στο απέραντο του ορίζοντα και της θάλασσας…

Το μενού είναι ελληνικής – μεσογειακής κουζίνας περιλαμβάνει οικείες, καθαρές γεύσεις μέσα από μια δημιουργική ματιά, την καλύτερη πρώτη ύλη και φυσικά το απόλυτο khow how αφού εκτός από την εμπειρία, το εστιατόριο είναι μια οικογενειακή “υπόθεση” που γνωρίζει καλά τη (και) συνταγή της επιτυχίας!

Ο Λάμπρος για όλους αυτούς τους λόγους έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού με αποτέλεσμα να είναι σταθερή, κλασική και κορυφαία επιλογή στη γαστρονομική σκηνή της πόλης αλλά και ένα εστιατόριο με πελάτες – θαμώνες.

Labros restaurant
Instagram Labros Restaurant

Labros restaurant
Instagram Labros Restaurant

Labros restaurant
Instagram Labros Restaurant

Labros restaurant
Instagram Labros Restaurant

Labros restaurant
Instagram Labros Restaurant

Info:

Καθημερινά 13:00 – 00:00

Διεύθυνση: Λεωφ. Βουλιαγμένης 20, Βουλιαγμένη

Τηλέφωνο: 210 8960144

Labros restaurant

Instagram

Facebook

Κάντε follow τον Τάσο Δούση στο Instagram, για να ταξιδέψετε παντού και να μάθετε τα καλύτερα και πιο χρηστικά tips!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!