Christmas Party στην στολισμένη Αγορά Μοδιάνο!

Είσοδος ελεύθερη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Christmas Party στην στολισμένη Αγορά Μοδιάνο!

Ο Plus Radio 102.6 με special guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο έρχονται στο μεγαλύτερο Christmas Party της πόλης λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2023, στο απόλυτο place to be των γιορτών, την Αγορά Μοδιάνο.

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 από τις 14:00 , οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του νούμερο 1 ραδιοφωνικού σταθμού της πόλης Plus Radio 102.6, Αλέξανδρος Μαθάς, Αλέξανδρος Λαμπρίδης και Sergio T. μας βάζουν στο κλίμα του μεγάλου Χριστουγεννιάτικου Party παίζοντας μερικές από τις μεγαλύτερες μουσικές επιτυχίες της χρονιάς και όχι μόνο.

Την σκυτάλη παίρνει στις 16:00 ως Special Guest DJ, ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος o oποίος μας καλεί να κάνουμε… ‘’Join the [B]EAT’’ στην διασκέδαση, στον μεγαλύτερο γαστρονομικό προορισμό της πόλης, την πανέμορφη Αγορά Μοδιάνο!

Christmas Party στην στολισμένη Αγορά Μοδιάνο!

Μεγάλοι διαγωνισμοί με free drinks από τον Plus Radio 102.6, pop up bars από τα καταστήματα My Cava και Ζυθοπωλείο Αύγουστος, special 360 video corner, πολλές εκπλήξεις.. και φυσικά αμέτρητες επιλογές για φαγητό από τα καταστήματα της Αγοράς, σε μία μουσική εμπειρία που δεν έχετε ξαναζήσει.

Είσοδος Ελεύθερη στο πιο christmas party ever!

Το party θα πραγματοποιηθεί στον εξώστη της Αγοράς. Μείνετε συντονισμένοι στο agoramodiano.com για να μαθαίνετε όλα τα νέα, τις εκδηλώσεις και τις προσφορές! Ακολουθήστε την Αγορά Μοδιάνο στο instagram και στο facebook.