Λαμπερό opening party στο εστιατόριο abraOvata

Έλενα Παπαρίζου, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και πολλοί ακόμη έδωσαν το παρόν!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Λαμπερό opening party στο εστιατόριο abraOvata

Το abraOvata, το εστιατόριο της Λίμνης Βουλιαγμένης, που έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις ως κορυφαίος γαστρονομικός προορισμός στην αθηναϊκή ριβιέρα με τον σεφ John Σκοτίδα στο τιμόνι της κουζίνας, υποδέχτηκε επίσημα την καλοκαιρινή σεζόν με ένα λαμπερό opening party χθες, Τετάρτη 21 Ιουνίου.

O ριζικά ανανεωμένος χώρος του abraOvata, με φόντο την ατμοσφαιρικά φωτισμένη Λίμνη Βουλιαγμένης, έγινε για τους εκλεκτούς καλεσμένους το ιδανικό σκηνικό για μια ονειρική, χαλαρωτική απόδραση στο ομορφότερο spot της παραλιακής. Στην υπέροχη βραδιά παραβρέθηκαν άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό, τηλεοπτικό και επιχειρηματικό κόσμο, ανάμεσα στους οποίους οι: Πάρης Κασιδόκωστας, Έλενα Παπαρίζου, Τάμτα, Ζενεβιέβ Μαζαρή, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Στέλιος Κουδουνάρης, Good Job Nicky, Mente Fuerte, το σχεδιαστικό δίδυμο mi-ro, Κατερίνα Ντούσκα, Leon Of Athens, Jeff Montana, Γιάννα Τερζή, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, Νικόλας Ραπτάκης, Kidd young και Αλέξαδρος Τσιοτίνης. Οι καλεσμένοι απόλαυσαν finger food επιμελημένο από τον John Σκοτίδα πάνω στην προσωπική του γευστική φιλοσοφία, πρωτότυπα cocktails και την άψογη φιλοξενία των ανθρώπων του abraOvata, υπό τους αιθέριους ήχους του DJ Ρουμπίνη Σταγκκουράκη.

abraOvata Παπαρίζου

abraOvata Βουρλιώτης Good Job Nicky

abraOvata Ζενεβιέβ Αναστασοπούλου

abraOvata Τάμτα

abraOvata Κουδουνάρης

Το abraOvata επανασυστήνεται αυτήν τη σεζόν με executive chef τον John Σκοτίδα, ο οποίος, μετά την επιτυχημένη πορεία του ως πρεσβευτής της ελληνικής κουζίνας στο Λονδίνο (Mazi, Suzi Tros), κάνει το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας. Στο ανανεωμένο μενού του abraOvata, ο ταλαντούχος chef, αντλώντας την έμπνευσή του από τους τόπους καταγωγής και τις γευστικές μνήμες του, συνδυάζει με μαεστρία και ισορροπία την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με λατινοαμερικάνικες και ασιατικές νότες και υφές. Οικείες και εξωτικές γεύσεις παντρεύονται δημιουργικά για να προσφέρουν μία μοναδικού χαρακτήρα γαστρονομική εμπειρία, βασισμένη σε ελληνική πρώτη ύλη από τοπικούς παραγωγούς με σεβασμό στην εποχικότητα και τις αρχές της βιωσιμότητας.

Το βραδινό μενού του abraOvata ολοκληρώνεται με τα ευφάνταστα επιδόρπια που υπογράφει η pastry chef Καλλιόπη Μαρού, και συνοδεύεται από μία wine & champagne list με προσεκτικά επιλεγμένες ετικέτες, και από την cocktail list του Χάρη Πλέσσα με δροσιστικές και απόλυτα ισορροπημένες signature δημιουργίες και σπιρτόζικα twists σε κλασικά cocktails.

Ο John Σκοτίδας επιμελείται επίσης το lunch και το snack menu του abraOvata, ενώ έμφαση δίνεται στην απόλαυση του καφέ με τη δημιουργία ενός αποκλειστικού house blend από τον βραβευμένο coffee expert Στέφανο Δωματιώτη.

Η πολυσυζητημένη φετινή άφιξη του abraOvata, που έχει αποσπάσει τα θετικότερα σχόλια από κοινό και δημοσιογράφους γεύσης, προσφέρει μία εμπνευσμένη και ξεχωριστή γευσιγνωστική εμπειρία που αξίζει να ανακαλύψετε.