Το Safe House γιορτάζει 10 χρόνια ζωής

Οι πληροφορίες για το πάρτι γενεθλίων!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το Safe House γιορτάζει 10 χρόνια ζωής

Πριν 10 χρόνια οραματιστήκαμε ένα καταφύγιο στο Διόνυσο, ένα τοπίο με μεγάλη φυσική ομορφιά, οραματιστήκαμε ένα χώρο να μπορούμε αρμονικά να πίνουμε τα ροφήματα μας στο τζάκι η το κοκτέιλ μας στο δροσερό αεράκι του Διονύσου.

Οι κάτοικοι το εκτίμησαν και μας αγκάλιασαν φιλόξενα, το καταφύγιο έγινε δικό τους διαδόθηκε και αργότερα ξεκίνησαν τα ταξίδια τους σε όλο τον κόσμο καθώς όμως είχαμε μπει στη ζωή τους και την καθημερινότητα τους απολαύσαμε τις εικόνες παγκοσμίως από τα δικά τους ταξίδια. Με ένα καπέλο μια μπλούζα έναν αναπτήρα από το safe house μας ταξίδεψαν σε πολλές γωνιές της γης.

#safehouseiseverywhere

Το Safe House γιορτάζει 10 χρόνια ζωής

Όλη η Αθήνα γνώριζε το safe house, ήταν το πρώτο μέρος που σκεφτόταν κάποιος για να δει χιόνι να μπορεί να απολαύσει τα πρωτότυπα ζεστά κοκτέιλ. Το περιβάλλον σχεδιάστηκε για να μοιάζει με καταφύγιο βουνού, place to relax.

Μέσα από αναζήτηση δημιουργήθηκαν το τζίντζερ ρόφημα, οι safe house σοκολάτες ο καφές από χαρούπι και πολλά άλλα ιδιαίτερα ροφήματα.

Το μενού πάντα επηρεασμένο από την έδρα μας και τους έντονους χειμώνες του Διονύσου κατέληξε να έχει σούπες τα ζεστά κοκτέιλ που αγκάλιασε ο κόσμος μας.

Και τα χρόνια πέρασαν και το safe house έφτασε αισίως στα 10.

Το Safe House γιορτάζει 10 χρόνια ζωής

Μετά από 10 χρόνια, 10 χρόνια μαζί, 10 χρόνια που δημιουργήσαμε και διαμορφώσαμε το χώρο μας μαζί.

Το μόνο που μπορούμε να είμαστε ευγνώμων. Τόσα χρόνια που με τόση καλή θετική ενέργεια μετά από μια τεράστια αγκαλιά είναι μαζί μας και μας δίνει κουράγιο και με κινητήριο δύναμη την αγάπη του για να συνεχίσουμε. Σας καλούμε στο πάρτυ μας γιατί χωρίς εσάς εμείς δεν θα είχε γίνει όλο αυτό.

Να γιορτάσουμε μαζί τα 10 χρονια. Να σβήσουμε τα 10 κεράκια μας και να διασκεδάσουμε σε ένα αξέχαστο βράδυ στο βουνό του Διονύσου.