Από το 1961 έως σήμερα: Αυτό είναι το νούμερο ένα μαγαζί της Αθήνας με το πιο γευστικό γαλακτομπούρεκο

Ουρές, καθημερινά, από κόσμο για ένα κομμάτι

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Η γεύση του είναι μοναδική, βελούδινη και απολαυστική, με πλούσιες στρώσεις τραγανής κρούστας. Η αρωματική νότα του φρέσκου βουτύρου και το γλυκό σιρόπι συνθέτουν ένα παραδοσιακό και αξέχαστο γλυκό, που κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί. Πώς όμως μπορεί κανείς να καταλάβει αν το τραγανό φύλλο έχει την κατάλληλη υφή, από την ρευστή κρέμα και το τέλειο σιρόπι;

Αυτό το φύλλο είναι κατασκευασμένο με χειροποίητη αγάπη. Το βούτυρο γάλακτος που χρησιμοποιείται προέρχεται από τη Θεσσαλία και τη Μυτιλήνη. Αυτή είναι μια συνταγή που παραμένει άγνωστη σε πολλούς. Πράγματι, είναι κάτι εκπληκτικό που σε προκαλεί να το δοκιμάσεις.

Στο σιρόπι δεν προστίθεται χυμός λεμόνι, προκειμένου να διατηρηθεί η αυθεντική γεύση του. Μια προσθήκη χυμού λεμονιού θα αλλάξει εντελώς τη γεύση του.

Το μαγαζί... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr