Σπιτάκι με θέα: Το all-day hot spot που θα σου κλέψει την καρδιά

Στα Γιάννενα είναι "θεσμός" για πολλούς λόγους

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Σπιτάκι με θέα: Το all-day hot spot που θα σου κλέψει την καρδιά

Όταν έφτασα στα Γιάννενα το πρώτο πράγμα φυσικά που ήθελα να θαυμάσω ήταν η Λίμνη και να απολαύσω τον καφέ μου βλέποντας τις υπέροχες εικόνες. Στιγμή δεν αναρωτήθηκα σε ποιο σημείο ακριβώς να καθίσω, που συνδυάζει και τα δύο αυτά στοιχεία, αφού είχα από πριν ενημερωθεί για το ονομαστό στην περιοχή all-day cafe-bar restaurant "Σπιτάκι με Θέα", στην Πλατεία Μαβίλη. Και κατάλαβα ιδίοις όμμασιν γιατί είναι το hot spot της πόλης αλλά και της οδού Ευαγγελίδη.

Φανταστική θέα στη Λίμνη των Ιωαννίνων

Εξ αρχής σε κερδίζει ο εξωτερικός του χώρος, προσεγμένος και μοδάτος, αφού σου χαρίζει υπέροχες εικόνες στη Λίμνη, απολαμβάνοντας την ηρεμία του τοπίου και βγάζοντας τις ωραιότερες φωτογραφίες. Έτσι έκανα κι εγώ, αφού ο χώρος είναι και... ινσταγκραμικός!

χώρος

Μπαίνοντας στο εσωτερικό, αντιλήφθηκα αμέσως ότι το "Σπιτάκι με θέα" δεν είναι τυχαία τόσο αγαπητό στους ντόπιους. Ξεχωρίζει για τη homey διάθεση, το ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, αλλά και για τα vibes του, που μεταφέρουν από το πρωί ως το βράδυ τον παλμό της πόλης. Οπότε δεν γίνεται παρά να το λατρέψεις; και στη συνέχεια να το κάνεις στέκι σου χειμώνα-καλοκαίρι.

εσωτερικός χώρος

“We love pancakes”...

... είναι το μότο του καταστήματος, και όχι άδικα. Εδώ βρήκα μια μεγάλη ποικιλία αρμυρών και γλυκών προτάσεων που με κέρδισαν τόσο γευστικά όσο και... εμφανισιακά. Μάλιστα, έμαθα ότι το "Σπιτάκι με θέα" κατάφερε να καθιερώσει τον θεσμό του brunch στα Γιάννενα με τα λαχταριστά pancakes του αλλά και με τα αλμυρά πιάτα του μενού, που, αλήθεια σου λέω, θα σε κάνουν φανατικό θαμώνα!

pancakes

Μια μεγάλη ποικιλία με αρωματικούς καφέδες βρήκα στο πλούσιο μενού, συνδυάζοντας ιδανικά το πρωινό μου, που έφτασε με μεγάλη ταχύτητα στο τραπέζι μου, βάζοντας έτσι ένα επιπλέον bonus στην άριστη εξυπηρέτηση του μαγαζιού.

φαγητό

Και δεν ξέρεις πόσο πολύ χάρηκα όταν πληροφορήθηκα ότι η μέρα δεν σταματά αλλά συνεχίζεται στο "Σπιτάκι με θέα" και το βράδυ, αφού μεταμορφώνεται σε ένα cocktail bar με εξαιρετικά ποτά και υπέροχη ατμόσφαιρα, που κερδίζει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

σπιτάκι με θέα

Info