Ο Μπούνος Ψαροσαβούρας στο Ναύπλιο είναι η top επιλογη για ψάρια και θαλασσινά

Εδώ θα ικανοποιήσεις και τις πιο απαιτητικές γαστρονομικές σου επιθυμίες

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Ο Μπούνος Ψαροσαβούρας στο Ναύπλιο είναι η top επιλογη για ψάρια και θαλασσινά

Δεν είναι αγαπημένος μου προορισμός μόνο το καλοκαίρι, αφού το Ναύπλιο είναι all-time (και all-season) πόλη – από τις ομορφότερες της Ελλάδας, που θέλεις να επιστρέφεις ξανά και ξανά. Κι αν δεν έχεις έρθει εδώ χειμώνα... εσύ χάνεις!

Έτσι άλλο ένα Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου το πέρασα παραλιακά αλλά και... ψαροφαγικά! Γιατί -αν δεν το ξέρεις, να το μάθεις- εδώ μία είναι η καλύτερη ταβέρνα: "Μπούνος Ψαροσαβούρας" με το όνομα". Κράτα το, γιατί θα σου χρειαστεί!

Ψαροκατάσταση... πλάι στο κύμα

Ο "Μπούνος Ψαροσαβούρας" είναι διάσημος για την ποιότητα και την φρεσκάδα του και αποτελεί το γαστρονομικό στέκι στην οδό Μπουμπουλίνας 77, που άμα έρθεις μία φορά σού... γίνεται εξάρτηση! Εγώ ξανά και ξανά εδώ θα δίνω το "παρών", γιατί απλώς οι νοστιμιές του δεν ξεχνιούνται.

φρέσκα ψαρια

Πεντανόστιμες ψαρόσουπες, σαρδέλες στα κάρβουνα και λαβράκια που μυρίζουν θάλασσα!

μύδια

Φαγκριά και τσιπούρες, λυθρίνια και μπαρμπούνια που σπαρταράνε, δροσερές σαλάτες και ντόπια κρασιά συνθέτουν μια παραδοσιακή ψαροκατάσταση... που γλείφεις και τα δάχτυλά σου – κυριολεκτικά και μεταφορικά!

γαρίδες

Και ο κατάλογος είναι απλώς ατελείωτος! Τα φρέσκα ψάρια από τον Αργοσαρωνικό και τα οστρακοειδή από τον Αϊ-Στράτη, την Σκύρο, την Εύβοια και τον Κορινθιακό ικανοποιούν ακόμα και τις πιο απαιτητικές γαστρονομικές επιθυμίες, ενώ η γαριδομακαρονάδα με λιγκουίνι, τα καλαμαράκια, το χταπόδι, οι εξαιρετικές ψαρόσουπες και οι πεντανόστιμες αστακομακαρονάδες συμπληρώνουν ιδανικά το μενού.

μακαρονάδα

Μοναδικός στο είδος του

Οι άσοι στο... μανίκι του, που τον καθιστούν μοναδικό στο είδος του; Το άριστο φαγητό, το φιλόξενο περιβάλλον, αφού η ίδια εξαιρετική ομάδα συνεχίζει να μας εξυπηρετεί, απολαμβάνοντας εμείς το γρήγορο και ευγενικό σέρβις από το προσωπικό σε ένα οικείο και μοντέρνο περιβάλλον. Φυσικά, η μοναδική θέση στον πεζόδρομο, όπου χειμώνα-καλοκαίρι μπορείς να χαζεύεις την περαντζάδα, και οι εξαιρετικές τιμές!

ομάδα μπούνος

Έται καταλαβαίνεις γιατί δηλώνω φανατική οπαδός του κι όποτε ακούω Ναύπλιο... οι γευστικοί μου κάλυκες χτυπάνε κόκκινο από την ανυπομονησία! Να μυρίσω, να δοκιμάσω, να απολαύσω ό,τι καλύτερο ποιοτικά και γευστικά έχει να μου προσφέρει αυτή η πανέμορφη πόλη... Γιατί στον “Μπούνο-Ψαροσαβούρα” μόνο... σαβούρα δεν θα βρεις!

Info