Εν Δημητσάνη: Για μια αυθεντική εμπειρία φιλοξενίας & υψηλής γαστρονομίας

Ο αρκαδικός ξενώνας συνδυάζει άριστα το γαλήνιο καταφύγιο με την τέχνη της γεύσης

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Εν Δημητσάνη: Για μια αυθεντική εμπειρία φιλοξενίας &  υψηλής γαστρονομίας

O ξενώνας Εν Δημητσάνη βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το γεμάτο ζωή κέντρο της Δημητσάνας, σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον και τον παραδοσιακό οικισμό, συνδυάζοντας μοναδικά τις επιταγές της δημητσανίτικης αρχιτεκτονικής με τις υψηλές προδιαγραφές και τις πλούσιες παροχές της σύγχρονης φιλοξενίας.

Η μοναδική εμπειρία της διαμονής στον ξενώνα Εν Δημητσάνη ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο με μια εμπειρία υψηλής γαστρονομιας στο εστιατόριο, που αποτελεί σημείο συνάντησης μέσα στη Δημητσάνα όχι μόνο για τους επισκέπτες του ξενώνα αλλά και όλης της Αρκαδίας.

χώρος εστιατόριο εν δημητσάνη

Ένα ταξίδι με γεύσεις και αρώματα στο εστιατόριο

Το Εν Δημητσάνη ξεχωρίζει και για το εστιατόριό του, το Νο1 hot spot για φαγητό όχι μόνο για τους φιλοξενούμενους του ξενώνα, αλλά και για τους επισκέπτες της περιοχής, που επιστρέφουν εδώ ξανά και ξανά.

Δίνοντας έμφαση στα φρέσκα τοπικά υλικά, στις παραδοσιακές γεύσεις, που συμπληρώνουν με υψηλής γαστρονομίας πινελιές, αλλά και στην άριστη ποιότητα, το μενού υπόσχεται να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

εστιατόριο εν δημητσάνη

Σε έναν χώρο με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, θα απολαύσετε άκρως προσεγμένα και γευστικά πιάτα, φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι, ενώ το ευγενικό προσωπικό και το άριστο σέρβις συμπληρώνουν και με το παραπάνω τη μοναδική γευστική εμπειρία, που ταξιδεύει τον επισκέπτη με γεύσεις και αρώματα στην κορυφή της αρκαδικής καλοφαγίας!

Μια αυθεντική εμπειρία υψηλής γαστρονομίας

Ο κατάλογος, πλούσιος, που καλύπτει όλα τα γούστα με προτάσεις που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα: Παπαρδέλες Φιλέματα Δημητσάνας, με γραβιέρα, 5 μανιτάρια και flakes τρούφας Μαινάλου, λουκάνικο αγριογούρουνου με κρέμα φασολάδας, τυροκαυτερή και χωριάτικο ψωμί ψημένο στη σχάρα, Tomahawk Ribeye και Ribeye Black Angus συνοδεία δροσερής Σαλάτας εν Δημητσάνη με ρόκα, λόλα πράσινη και κόκκινη, φιλέτα πορτοκαλιού, λαλάγγι, σύγκλινο, flakes γραβιέρας και dressing πορτοκαλιού είναι μερικά μόνο από τα πιο ξεχωριστά πιάτα του μενού που θα σας αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις.

παπαρδέλες μενού εν δημητσάνη

Στα highlights, η πλούσια κάβα του εστιατορίου στον ξενώνα Εν Δημητσάνη με εξαιρετικά κρασιά αλλά και τα λαχταριστά γλυκά, που μένουν αξέχαστα.

συνταγή κρεάς εν δημητσάνη

Info