Ο Τάσος Δούσης προτείνει: Σε αυτό το μαγαζί στο Μικρολίμανο θα φάτε την καλύτερη αστακομαρονάδα της ζωής σας

Κάθε Δευτέρα θα την απολαύσεις στην απίστευτη τιμή των 40 ευρώ για 2 άτομα

Ο Τάσος Δούσης προτείνει: Σε αυτό το μαγαζί στο Μικρολίμανο θα φάτε την καλύτερη αστακομαρονάδα της ζωής σας

Τι μας «κρύβουν» τα Alpino κάθε Δευτέρα; Βραδιά αστακού στην υγειά του... Τάσου Δούση. Τι εννοώ; Κάθε Δευτέρα έχετε κερασμένα από εμένα δύο ποτήρια κρασί. Δεν σας κάνω πλάκα όσοι πείτε Τάσος Δούσης στα Alpino Cucina Italiana, στο Μικρολίμανο, στο Φάληρο ή στο Χαλάνδρι και είναι και Δευτέρα θα σας κεράσουν δυο ποτήρια εκλεκτό κρασάκι να το πιείτε στην υγεία μου...

Δεν υπάρχει αμφιβολία, όταν ένα εστιατόριο μετρά μισό αιώνα ζωης και ιστορίας έχει σίγουρα κάτι να πει σε όλους μας! Κάτι σωστό κάνουν από γενιά σε γενιά. Όταν υπηρετεί την αυθεντική ιταλική γευστική κουλτούρα και μάλιστα φέρει την πιστοποίηση Ospitalità Italiana, πιθανότατα έχει να πει περισσότερα σε οσους αγαπούν αυθεντικές ιταλικές γεύσεις. Όταν δε, έχει δημιουργήσει γενιές πιστών, πολλοί εκ των οποίων το επισκέπτονται από παιδιά, τότε με βεβαιότητα ξέρεις πως μιλάμε για μια αληθινή επιτυχία.

Το Alpino Cucina Italiana έχει κατορθώσει να χτίσει το δικό του μύθο αρχικά στο Παλαιό Φάληρο, που εκτείνεται από το 1973 έως σήμερα, έπειτα στο Χαλάνδρι και συνεχίζεται τώρα η ιστορία στο Μικρολίμανο σε ένα μαγαζί μοντέρνο και διακοσμητικά άψογο. Θα σας δούμε εκεί στις βραδιές αστακού κάθε Δευτέρα.

Alpino Cucina Italiana: Αστακομακαρονάδα σε σούπερ τιμή

Και όταν λέμε "Βραδιές Αστακού" σίγουρα το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό είναι η αστακομακαρονάδα! Ωστόσο μόλις σκεφτόμαστε τι τιμή «κομπλάρουμε»! Αυτά αλλού, όχι στα Alpino.

Αφού κάθε Δευτέρα θα την απολαύσει στην απίστευτη τιμή των 40 ευρώ για 2 άτομα. Κάθε Δευτέρα σε όλα τα Alpino μπορείτε να απολαύσετε την πιο νόστιμη αστακομακαρονάδα της πόλης με την ποιότητα και υπογραφή Alpino.

  • Μικρολίμανο: 210 413 0070
  • Π. Φάληρο: 210 9844 000
  • Χαλάνδρι: 210 6830 355