Enetiko Cafe & Cocktail Bar: Το αγαπημένο all-day στέκι στην παλιά πόλη της Μονεμβασιάς

Ένας μαγικός χώρος με υψηλή αισθητική και δική του ταυτότητα

Η υπέροχη ταράτσα του Enetiko Cafe & Cocktail Bar
Η υπέροχη ταράτσα του Enetiko Cafe & Cocktail Bar

Όμορφο μέσα στην απλότητά του, το Enetiko Cafe & Cocktail Bar είναι ένα all-day μαγαζί μέσα στην παλιά πόλη της Μονεμβασιάς, που θα γίνει σίγουρα το στέκι σου στις διακοπές σου.

μονεμβασιά ενετικό καφέ

Από νωρίς το πρωί, το ευγενικό και φιλικό προσωπικό μάς υποδέχεται με χαμόγελο, χειμώνα-καλοκαίρι, για να απολαύσουμε το καφεδάκι μας μαζί με νόστιμο brunch. Οι επιλογές πολλές και λαχταριστές, με αυτές των σοκολατένιων pancakes και των energy balls να αποτελούν must!

Για φαγητό στο Ενετικό

Για φαγητό στο Ενετικό
Η ζεστή ατμόσφαιρα, αλλά και η φανταστική θέα του μαγαζιού σε όλη την πόλη θα σε κάνουν να ξανάρθεις και το βράδυ, όπου η εμπειρία απογειώνεται. Με την ταράτσα του cafe-bar να “βλέπει” στο Αιγαίο, εσύ θα αφεθείς στη μουσική και θα ζήσεις το απόλυτο ρομάντζο, ατενίζοντας τον έναστρο ουρανό και το φεγγάρι που αντανακλά στη θάλασσα, απολαμβάνοντας τα signature coctails του καταστήματος, συνοδεία νόστιμων σνακ.

Κοκτέιλ στο Ενετικό

Στο Enetiko Cafe & Cocktail Bar η παράδοση συναντά αρμονικά το μοντέρνο στοιχείο. Ένας μαγικός χώρος με υψηλή αισθητική και τη δική του ταυτότητα, που βάζει πάντα τον επισκέπτη στο επίκεντρο. Εμείς σου προτείνουμε, λοιπόν, να ζήσεις στην εμπειρία. Επίλεξε την ώρα του ηλιοβασιλέματος κι άφησε την πόλη να σου διηγηθεί τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες της!

Info