Στην ψαροταβέρνα Φλέγρα στο Πολύχρονο Χαλκιδικής τρως και πίνεις σαν βασιλιάς μπροστά στη θάλασσα!

Στα must οι ζουμερές γαρίδες σαγανάκι, τα ολόφρεσκα αχνιστά μύδια, αλλά και η λαχταριστή αστακομακαρονάδα

Ψαροταβέρνα Φλέγρα στη Χαλκιδική
Ψαροταβέρνα Φλέγρα στη Χαλκιδική

Δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις βρεθεί στη Χαλκιδική και να μην έχεις δοκιμάσει τις γεύσεις της Φλέγρας. Ο λόγος για την παραδοσιακή ψαροταβέρνα στον παραλιακό οικισμό Πολύχρονο του δήμου Κασσάνδρας, που μετρά ήδη 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας και αμέτρητους ικανοποιημένους πελάτες που “πίνουν νερό” στο όνομά της.

Ψαροταβέρνα Φλέγρα στο Πολύχρονο Χαλκιδικής
Η υπέροχη αυλή της Φλέγρας

Το μυστικό της μακρόχρονης επιτυχίας της οικογενειακής επιχείρησης, βρίσκεται στην ποιότητα της πρώτης ύλης. Ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά, που αλιεύονται το ίδιο πρωί, προσφέρονται σπαρταριστά καθημερινά στον πελάτη, συνοδεία εποχικών λαχανικών. Από την άλλη, η πολυετής εμπειρία του προσωπικού, η αγάπη του για το καλό ψάρι και οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, δίνουν στη Φλέγρα το συγκριτικό πλεονέκτημα στην περιοχή.

Ψαροταβέρνα Φλέγρα στο Πολύχρονο Χαλκιδικής
Στη Φλέγρα απολαμβάνουμε ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά

Στη Φλέγρα, εκτός από μια εκλεκτική ποικιλία ψαριών και θαλασσινών, αλλά και πεντανόστιμων ορεκτικών, στο μενού του εστιατορίου βρίσκουμε και αρκετές επιλογές σε μαγειρευτά, κρέας, αλλά και για χορτοφάγους, που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

Ψαροταβέρνα Φλέγρα στο Πολύχρονο Χαλκιδικής
Θαλασσινές νοστιμιές στη Φλέγρα

Μη φύγεις αν δεν δοκιμάσεις τις ζουμερές γαρίδες σαγανάκι, που αγκαλιάζονται από μια θεϊκή ντοματένια σάλτσα, τα ολόφρεσκα αχνιστά μύδια, αλλά και τη λαχταριστή αστακομακαρονάδα! Στα μυστικά, επίσης, “όπλα” της Φλέγρας, η “δυνατή” λίστα με τα κρασιά και τις σαμπάνιες, που διατηρεί στο παραδοσιακό κελάρι της.

Ψαροταβέρνα Φλέγρα στο Πολύχρονο Χαλκιδικής
Στα must η θεϊκή γαριδομακαρονάδα!

Εν ολίγοις, στη Φλέγρα θα φας και θα πιεις σαν βασιλιάς, γι' αυτό και ένα είναι σίγουρο: ότι θα ξανάρθεις!

Info