Ο Τάσος Δούσης επιλέγει σταθερά τον Λάμπρο στη Βουλιαγμένη για φρέσκο ψάρι και θαλασσινά

Tο όνομά του είναι συνύνωμο της ποιότητας και της νοστιμιάς!

Ο Τάσος Δούσης επιλέγει σταθερά τον Λάμπρο στη Βουλιαγμένη για φρέσκο ψάρι και θαλασσινά

Λατρεύω τα φρέσκα ψάρια και τα θαλασσινά, γι' αυτό και διαχρονικά λατρεύω τον Λάμπρο στη Βουλιαγμένη, του οποίου το όνομα είναι συνύνωμο της ποιότητας και της νοστιμιάς. Μιλάω φυσικά για το παλαιότερο εστιατόριο θαλασσινών που θα βρεις σήμερα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, απέναντι ακριβώς από τη λίμνη της Βουλιαγμένης, με παράδοση που ξεκινά από το 1889.

Η αγάπη μου για τον Λάμπρο δεν κρύβεται, γι' αυτό κι όταν δεν βρίσκομαι στο εξωτερικό, τον επισκέπτομαι τουλάχιστον δύο φορές τον μήνα για να απολαύσω τα σπαρταριστά ψάρια και τα ολόφρεσκα θαλασσινά του. Και δεν είναι μόνο οι απίθανες γεύσεις του που με κέρδισαν από την πρώτη στιγμή, αλλά και το πάντα ευγενικό προσωπικό, πάντα στη διάθεση του πελάτη, που πάει την εξυπηρέτηση σε άλλο επίπεδο!

Κι αυτή η θέα... Τι να πω γι' αυτήν την ονειρική θέα, ό,τι πιο κοντινό μπορεί να βρει κανείς πραγματικά στον Παράδεισο. Και πραγματικά, όσοι έχετε επισκεφθεί το μαγαζί, ξέρετε ότι δεν υπερβάλλω καθόλου!

Λάμπρος στη Βουλιαγμένη

Λάμπρος στη Βουλιαγμένη

Τώρα για το φαγητό, τι να πρωτοσχολιάσω; Το ψητό ψάρι στα κάρβουνα που τον καθιέρωσε όλα αυτά τα χρόνια, ως την καλύτερο εστιατόριο θαλασσινών των Νοτίων Προαστίων και όχι μόνο; To καρπάτσιο σφυρίδας που λιώνει κυριολεκτικά στο στόμα; Τα ολόφρεσκα στρείδια; Ή την ολόφρεσκη σαλάτα με τις γαρίδες;

Ό,τι και να επιλέξει κανείς πάντως, το σίγουρο είναι ότι στον Λάμπρο θα ξανάρθει για την ασύγκριτη ποιότητά του και την ελληνική-μεσογειακή, με σύγχρονες πινελιές, κουζίνα του, με την υπογραφή του σεφ Παύλου Ζιλελίδη, αλλά και τα συγκλονιστικά γλυκά του. Εγώ προσπαθώ ακόμα να συνελθώ από το θεϊκό προφιτερό και το μαγικό εκμέκ του!

Λάμπρος στη Βουλιαγμένη

Λάμπρος στη Βουλιαγμένη

Info

  • Καθημερινά 13:00 – 00:00
  • Διεύθυνση: Λεωφ. Βουλιαγμένης 20, Βουλιαγμένη
  • Τηλέφωνο: 210 8960144
  • Labros restaurant
  • Instagram
  • Facebook

Κάντε follow τον Τάσο Δούση στο Instagram, για να ταξιδέψετε παντού και να μάθετε τα καλύτερα και πιο χρηστικά tips!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!