Στου Δεκλερή θα φας τα πιο νόστιμα κρέατα είτε ψητά είτε μαγειρευτά

Μια παραδοσιακή ταβέρνα στα Άνω Τρίκαλα Κορινθίας με φανατικούς θαμώνες από το 1938

Η παραδοσιακή ταβέρνα του Δεκλερή στα Τρίκαλα Κορινθίας
Η παραδοσιακή ταβέρνα του Δεκλερή στα Τρίκαλα Κορινθίας

Όταν το κρεοπωλείο, γίνεται μέσα στα χρόνια ταβέρνα, τότε ξέρεις ότι εδώ οι άνθρωποι ξέρουν καλά τι εστί κρεατοφαγία! Ο λόγος για τον Δεκλερή στα Άνω Τρίκαλα Κορινθίας, ένα μαγαζί που μπορεί το 1938 να ξεκίνησε πουλώντας κρέας, στην συνέχεια όμως, η αγάπη των τότε ιδιοκτητών του για το καλό φαγητό, αλλά και ο φιλόξενος χαρακτήρας τους, μετουσίωσαν το κατάστημα σε έναν χώρο προσφοράς, όπου όσοι έρχονται, ευχαριστιούνται τόσο το πεντανόστιμο φαγητό, όσο και την οικογενειακή ατμόσφαιρα, ώστε ξανάρχονται και σταδιακά γίνονται θαμώνες.

Στου Δεκλερή στα Τρίκαλα Κορινθίας
Η όμορφη αυλή του Δεκλερή

Στου Δεκλερή λοιπόν τρως υπέροχα, ανάμεσα σε γελαστούς ανθρώπους με πραγματικό μεράκι για αυτό που κάνουν. Στόχους τους, να είναι πάντα ευχαριστημένοι οι πελάτες τους. Και πώς το πετυχαίνουν αυτό; Κρατώντας ψηλά την ποιότητα της πρώτης ύλης και χαμηλά τις τιμές.

Στου Δεκλερή στα Τρίκαλα Κορινθίας
Εδώ θα φας τα καλύτερα κρέατα!

Στου Δεκλερή δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να φας αρχοντικά. Όλα τα κρέατα είναι ντόπια και άριστης ποιότητας, ενώ χάρη στο έμπειρο προσωπικό σερβίρονται ζουμερά και καλοψημένα.

Στου Δεκλερή στα Τρίκαλα Κορινθίας
Κόκορας μακαρονάδα η σπεσιαλιτέ του καταστήματος

Τι να πει, όμως, κανείς και για τις φανταστικές του πίτες… Μυρωδάτες τυρόπιτες, χορτόπιτες και κοτόπιτες με διαλεχτά μυρωδικά φουρνίζονται κάθε ημέρα, ενώ οι χρυσοχέρες μαγείρισσες ετοιμάζουν από το πρωί μια ποικιλία μαγειρευτών φαγητών, πάντα με εποχικά προϊόντα, να γλείφεις και τα δάχτυλά σου. Ο χωριάτικος κόκορας κρασάτος, αλλά και το κατσικάκι λαδορίγανη είναι δύο από τις σπεσιαλιτέ του, ενώ φανταστική είναι και η βλάχικη μακαρονάδα που μαγειρεύεται στη γάστρα, με σπιτικά στριφτάδια!

Στου Δεκλερή στα Τρίκαλα Κορινθίας
Απίθανα μαγειρευτά μόνο στου Δεκλερή

Στου Δεκλερή, οι ιδιοκτήτες τρίτης γενιάς που συνεχίζουν την οικογενειακή παράδοση με τις ίδιες συνταγές, την ίδια ποιότητα και την ίδια φιλόξενη διάθεση, επιλέγουν να ετοιμάζουν όλα τα πιάτα μόνοι τους! Κι αυτό, γιατί επιλέγουν να μη σερβίρουν ποτέ στον πελάτη κάτι τυποποιημένο ή κατεψυγμένο, προστατεύοντας έτσι το όνομα που με τόσο κόπο κι όρεξη έφτιαξαν οι παππούδες τους και στη συνέχεια διατήρησαν οι γονείς τους. Ένα όνομα συνώνυμο του καλού φαγητού!

Στου Δεκλερή στα Τρίκαλα Κορινθίας
Στου Δεκλερή θα γευτείς τις καλύτερες χειροποίητες πίτες

Info