3 μαγαζιά στην Αθήνα με οικονομικά cocktails για το βράδυ του Σαββάτου

Πάρε τους φίλους σου και βγείτε απόψε!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Unsplash.com
Unsplash.com

Η Αθήνα είναι γνωστή για την πλούσια νυχτερινή ζωή της και τα πολλά bar που προσφέρουν μοναδικά cocktail σε προσιτές τιμές. Ακολουθούν τρία καλά μαγαζιά, λοιπόν, όπου μπορείτε να απολαύσετε cocktails σε προσιτές τιμές με απίστευτα ποιοτικά υλικά:

Athens by night

Couleur Locale

Το Couleur Locale είναι ένα από τα πιο δημοφιλή rooftop bar στο κέντρο της Αθήνας. Βρίσκεται στην περιοχή του Μοναστηρακίου και προσφέρει εξαιρετική θέα στην Ακρόπολη. Το bar φημίζεται για τα γευστικά και προσιτά cocktail του, με τιμές που κυμαίνονται γύρω στα 8-10 ευρώ.

  • Διεύθυνση: Νορμανού 3, Μοναστηράκι

Baba Au Rum

Το Baba Au Rum είναι ένα από τα κορυφαία cocktail bar στην Αθήνα, γνωστό για τα ποιοτικά cocktail και τις καλές τιμές του. Το bar προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από ρούμια και εξωτικά cocktails, με τις τιμές να κυμαίνονται γύρω στα 9-11 ευρώ.

  • Διεύθυνση: Κλειτίου 6, Κέντρο Αθήνας


A for Athens

Το A for Athens βρίσκεται στο rooftop ενός ξενοδοχείου στην πλατεία Μοναστηρακίου και προσφέρει μαγευτική θέα στην Ακρόπολη. Το bar είναι γνωστό για τα καλής ποιότητας cocktail του σε προσιτές τιμές. Είναι ιδανικό για μια βραδιά με φίλους, απολαμβάνοντας τη θέα και τα νόστιμα cocktail.

  • Διεύθυνση: Μιαούλη 2, Μοναστηράκι