Αν αναζητάς την αυθεντική γαστρονομική εμπειρία στην Αττική, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το εστιατόριο «Μαντρί» στη Γλυφάδα. Ένα εστιατόριο που καταφέρνει να συνδυάσει την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με μοντέρνες πινελιές, προσφέροντας σε κάθε επισκέπτη μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Η ιστορία του εστιατορίου ξεκινάει πριν από 47 χρόνια, όταν η οικογένεια Καραΐνδρου πήρε την απόφαση να μετατρέψει το μαντρί του παππού Θανάση σε χώρο εστίασης. Από τότε, το εστιατόριο έχει γίνει σταδιακά ένα από τα πιο αγαπημένα μέρη για τους γαστρονομικούς λάτρεις της περιοχής, προσελκύοντας και επισκέπτες από ολόκληρη την Αττική.
Το «Μαντρί» είναι ένας αληθινός γαστρονομικός… θησαυρός, κρυμμένος στους πρόποδες του Υμηττού. Η διαδρομή μέχρι το εστιατόριο μπορεί να είναι λίγο σκοτεινή και ανηφορική, όμως μόλις φτάσεις, θα νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε μια άλλη εποχή, γεμάτη παράδοση και αυθεντικότητα.
Διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr