Για τους σινεφίλ της παρέας: Οι επιλογές αυτής της εβδομάδας 20/4- 26/4

Οι «Τρεις Σωματοφύλακες» και το γαλλικό δράμα «Σεντ Ομέρ»

Για τους σινεφίλ της παρέας: Οι επιλογές αυτής της εβδομάδας 20/4- 26/4

Για τους σινεφίλ της παρέας το Youweekly.gr από εδώ και πέρα θα σας ενημερώνει κάθε Πέμπτη για τις νέες ταινίες της εβδομάδας που κυκλοφορούν στους κινηματογράφους και αξίζει πραγματικά να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας βλέποντάς τες!

Ξεκινάμε, λοιπόν, το υπέροχο αυτό ταξίδι...

Τι αξίζει να δεις αυτή την εβδομάδα στο cinema

Καραόκε

Η ζωή ενός μεσήλικου ζευγαριού αρχίζει να αλλάζει όταν γνωρίζει τον καινούργιο, πλούσιο και διάσημο ένοικο της πολυκατοικίας του.

Evil Dead Rise

Μια γυναίκα επισκέπτεται ύστερα από καιρό την αδερφή της και μητέρα τριών παιδιών, όταν ένας σεισμός απελευθερώνει ένα διαβολικό πνεύμα που απειλεί να τους κυριεύσει.

Πέρα Από τον Τοίχο

Ο σχεδόν τυφλός Αλί είναι έτοιμος να αυτοκτονήσει, όταν διαπιστώνει πως μια γυναίκα η οποία καταζητείται έχει καταφύγει στο διαμέρισμά του. Παρ’ όλο που η πολυκατοικία του είναι περικυκλωμένη από αστυνομικούς, αποφασίζει να την προστατεύσει με κάθε κόστος.

Σεντ Ομέρ

Μια συγγραφέας αρχίζει να αμφισβητεί τα «πιστεύω» της, καθώς παρακολουθεί τη δίκη μιας νεαρής αφρικανικής καταγωγής, η οποία κατηγορείται ως υπεύθυνη για το θάνατο της δεκαπέντε μηνών κόρης της.

Άρρηκτος Δεσμός

Προς το τέλος του πολέμου στο Αφγανιστάν, ο Αμερικανός λοχίας Τζον Κίνλι και ο Αφγανός διερμηνέας του Αχμέντ πέφτουν σε ενέδρα. Ο πρώτος τραυματίζεται και ο δεύτερος πρέπει να τον κουβαλήσει για περισσότερα από 100 χιλιόμετρα σε εχθρικό έδαφος μέχρι να επιστρέψουν στη βάση τους.

Ο Γάμος στο Αφρίν

Με αφορμή το βίντεο ενός γάμου στο Αφρίν, 28 χρόνια πριν, ο Κούρδος ποιητής Μερουάν Μπερεκάτ μάς ξεναγεί στα ερείπια της πόλης του.

Οι Τρεις Σωματοφύλακες: Ντ'Αρτανιάν

Ο Ντ’ Αρτανιάν, ένας πνευματώδης νεαρός από τη Γασκώνη, μετά την ηρωική προσπάθειά του να σώσει μια νεαρή γυναίκα την οποία είχαν απαγάγει, θεωρείται νεκρός.

Ο ίδιος, με την άφιξή του στο Παρίσι, προσπαθεί μανιωδώς να βρει εκείνους που του επιτέθηκαν.

Αυτό, όμως, που δεν γνωρίζει, είναι ότι η αναζήτησή του θα τον οδηγήσει στην καρδιά ενός πραγματικού πολέμου, από τον οποίο διακυβεύεται το μέλλον της Γαλλίας.

Συμμαχώντας με τον Άθω, τον Πόρθο και τον Άραμις, τρεις σωματοφύλακες του Βασιλιά με επικίνδυνη ταπεινοφροσύνη, ο Ντ’ Αρτανιάν αντιμετωπίζει τις σκοτεινές μηχανορραφίες του Καρδινάλιου του Ρισελιέ.

Όταν ο Ντ’ Αρτανιάν ερωτεύεται παράφορα την Κονστάνς Μπονασιέ, έμπιστη της βασίλισσας, θέτει πραγματικά τον εαυτό του σε κίνδυνο, αφού θα εμπλακεί με τη Μιλαίδη Ντε Γουίντερ, την πιο φονική γυναίκα στον κόσμο.