Για τους σινεφίλ της παρέας: Οι επιλογές αυτής της εβδομάδας 4/5- 10/5

Η περιπέτεια φαντασίας «Oι Φύλακες του Γαλαξία 3» και η ισραηλινή ταινία «Η Βαλέρια παντρεύεται»

Για τους σινεφίλ της παρέας: Οι επιλογές αυτής της εβδομάδας 4/5- 10/5

Για τους σινεφίλ της παρέας το Youweekly.gr από εδώ και πέρα θα σας ενημερώνει κάθε Πέμπτη για τις νέες ταινίες της εβδομάδας που κυκλοφορούν στους κινηματογράφους και αξίζει πραγματικά να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας βλέποντάς τες!

Ξεκινάμε, λοιπόν, το υπέροχο αυτό ταξίδι...

Τι αξίζει να δεις αυτή την εβδομάδα στο cinema

Απλώς Υπέροχη

Η Χέντβιχ είναι κόρη του υπερήρωα Σούπερ Λιοντάρι, ο οποίος προστατεύει την πόλη τους χωρίς κανείς να γνωρίζει την ταυτότητά του. Εκείνη ξέρει πως θα τον διαδεχτεί, αν και προς το παρόν είναι μια απλή μαθήτρια, χωρίς ξεχωριστές δεξιότητες. Ο πατέρας της, όμως, αποφασίζει να παραδώσει τη στολή στον φαντασμένο εξάδελφό της.

Έμμονες ώρες στον Τόπο της Πραγματικότητας

Μια μυστική εξομολόγηση της πρωτοπόρου φεμινίστριας σκηνοθέτιδας Αντουανέττας Αγγελίδη στην κόρη της Ρέα Βαλντέν, και στον κόσμο. Για το βλέμμα, τη ζωή, τα οράματα και τις ταινίες της, και το συγκλονιστικό βίωμα της τύφλωσης.

Saison Morte

Χειμώνας στη Μήλο. Οι αστυνομικοί βρίσκουν σ’ ένα απομονωμένο ξενοδοχείο δύο νεκρούς κι έναν τραυματισμένο. Από το νοσοκομείο, ο τελευταίος αρχίζει να τους αφηγείται μια περίπλοκη, μυστηριώδη ιστορία.

Η Βαλέρια Παντρεύεται

Η Κριστίνα είναι μια Ουκρανή, η οποία έχει παντρευτεί στο Ισραήλ μέσω διαδικτυακά κανονισμένου γάμου. Αναζητώντας ανάλογη τύχη, η αδελφή της Βαλέρια την επισκέπτεται για να γνωρίσει τον δικό της μέλλοντα σύζυγο.

Oι Φύλακες του Γαλαξία 3

Ο Πίτερ Κουίλ, που θρηνεί ακόμα την απώλεια της Γκαμόρα, πρέπει να συσπειρώσει την ομάδα του ώστε να υπερασπιστούν το σύμπαν αλλά και να προστατέψουν έναν από τους δικούς τους.