Η ταινία της χρονιάς «Ζαν Ντιλμάν» και 8 ακόμη: Τι θα δείτε αυτή την εβδομάδα 29/6 - 5/7

Για τους σινεφίλ της παρέας

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Η ταινία της χρονιάς «Ζαν Ντιλμάν» και 8 ακόμη: Τι θα δείτε αυτή την εβδομάδα 29/6 - 5/7

Για τους σινεφίλ της παρέας το Youweekly.gr από εδώ και πέρα θα σας ενημερώνει κάθε Πέμπτη για τις νέες ταινίες της εβδομάδας που κυκλοφορούν στους κινηματογράφους και αξίζει πραγματικά να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας βλέποντάς τες!

Ξεκινάμε, λοιπόν, το υπέροχο αυτό ταξίδι...

Τι αξίζει να δεις αυτή την εβδομάδα στο cinema

Ζαν Ντιλμάν

Η επαναλαμβανόμενη καθημερινότητα μιας Βελγίδας νοικοκυράς και μητέρας ενός εφήβου, η οποία τον βοηθά στα μαθήματά του, καθαρίζει, μαγειρεύει, τακτοποιεί το σπίτι και πηγαίνει για ύπνο. Κατά την απουσία του γιου της, δέχεται πελάτες για σεξ στην κρεβατοκάμαρά της.

Το Θεώρημα

Ένας επισκέπτης στο σπίτι ενός βιομηχάνου γίνεται αντικείμενο του πόθου για όλα τα μέλη της οικογένειας.

Ρούμπι: Ένα Κράκεν στην Εφηβεία

Οι προσπάθειες μιας έφηβης να κρύψει πως είναι ένα μυθικό κράκεν καταρρέουν ύστερα από ένα ατύχημα, το οποίο τη φέρνει αντιμέτωπη με την πραγματική ταυτότητά της, αλλά και με τις σχέσεις με την οικογένεια και τους φίλους της.

Rebecca

Μια γκουβερνάντα παντρεύεται έναν Άγγλο αριστοκράτη, για ν' ανακαλύψει πως ο ίδιος και το προσωπικό του παράξενου πύργου του είναι ακόμα επηρεασμένοι από την πρώτη γυναίκα του, τη Ρεβέκκα, η οποία πέθανε κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες.

Σπασμένος Καθρέφτης

Το 1953 μια αμερικανική κινηματογραφική παραγωγή γυρίζεται σε μια βρετανική κωμόπολη. Όταν μια ανύποπτη κάτοικός της δολοφονείται, πίνοντας το δηλητηριασμένο ποτό που προοριζόταν για τη σταρ της ταινίας, ο αστυνομικός επιθεωρητής ζητά τη βοήθεια της θείας του, μις Μαρπλ, για να διαλευκάνει την υπόθεση.

Reality

Στις 3 Ιουνίου 2017, δύο πράκτορες του FBI συναντούν έξω από το σπίτι της τη Ριάλιτι Γουίνερ, μεταφράστρια φαρσί σε κυβερνητική υπηρεσία, και την πληροφορούν πως έχουν ένταλμα έρευνας. Ενώ συνάδελφοί τους αρχίζουν να ψάχνουν όλα τα υπάρχοντά της, οι δύο πράκτορες ξεκινούν μαζί της μια χαλαρή συζήτηση, η οποία εξελίσσεται σε μεθοδική ανάκριση.

Ο Indiana Jones και ο Δίσκος του Πεπρωμένου

Το 1969, ο καθηγητής αρχαιολογίας Ιντιάνα Τζόουνς είναι έτοιμος για συνταξιοδότηση, αλλά η κόρη ενός παλιού του φίλου, ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων και ένας ναζί επιστήμονας που συνεργάζεται στο αμερικανικό διαστημικό πρόγραμμα τον βάζουν σε μια τελευταία, επικίνδυνη περιπέτεια.

Μικρό Λουλούδι

Ο Χοσέ και η Λουσί ζουν στην Οβέρν με τη νεογέννητη κόρη τους. Όταν εκείνος απολύεται κι εκείνη αναγκάζεται να πιάσει δουλειά, η σχέση τους αρχίζει να αλλάζει, θα δοκιμαστεί όμως πραγματικά όταν η Λουσί θα ζητήσει βοήθεια από έναν εναλλακτικό ψυχολόγο κι ο Χοσέ θα χτυπήσει το κουδούνι του γείτονά τους.

Τοπίο στην Ομίχλη

Δυο παιδιά φεύγουν κρυφά απ’ το σπίτι τους και περιπλανιούνται σ' όλη την Ελλάδα με προορισμό να φτάσουν στη Γερμανία, όπου υποτίθεται ότι βρίσκεται ο πατέρας τους.