«Ο τέταρτος επιβάτης» και 6 ακόμη ταινίες - Τι πρέπει να δείτε αυτή την εβδομάδα 6/7 - 12/7

Για τους σινεφίλ της παρέας

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Ο τέταρτος επιβάτης» και 6 ακόμη ταινίες - Τι πρέπει να δείτε αυτή την εβδομάδα 6/7 - 12/7

Για τους σινεφίλ της παρέας το Youweekly.gr από εδώ και πέρα θα σας ενημερώνει κάθε Πέμπτη για τις νέες ταινίες της εβδομάδας που κυκλοφορούν στους κινηματογράφους και αξίζει πραγματικά να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας βλέποντάς τες!

Ξεκινάμε, λοιπόν, το υπέροχο αυτό ταξίδι...

Τι αξίζει να δεις αυτή την εβδομάδα στο cinema

The book club: Το επόμενο κεφάλαιο

Η χολιγουντιανή κομεντί «The book club: Το επόμενο κεφάλαιο» παίρνει λάμψη από τις σπουδαίες σταρ του παρελθόντος Φόντα- Κίτον- Μπέργκεν- Στίνμπεργκεν που αποδεικνύουν ότι ακόμη περνά η μπογιά τους.

Τα πάνω κάτω

Μια πειραγμένη γαλλική κομεντί από τον Λουί Γκαρέλ (ο οποίος γράφει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί) είναι το ημι-αυτοβιογραφικό «Τα πάνω κάτω» που ήταν η μεγάλη έκπληξη στα Σεζάρ καθώς προτάθηκε για 11 βραβεία.

Παγιδευμένη ψυχή: Η πορφυρή πόρτα

Το θρίλερ τρόμου «Παγιδευμένη ψυχή: Η πορφυρή πόρτα» είναι σκηνοθετημένο από τον πρωταγωνιστή Πάτρικ Γουίλσον που φαίνεται ότι έχει πάρει το…σκονάκι του από τον δημιουργό της σειράς Τζέιμς Γουάν.

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

Ακόμη κι ο Τοτός έγινε ταινία. Η γαλλική κωμωδία «Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;» περιέργως προβάλλεται μεταγλωττισμένο στα ελληνικά.

Resident evil: Death island

Το animation «Resident evil: Death island» του Εϊτσίρο Χασούμι με βασικούς χαρακτήρες κάποια πεινασμένα ζόμπι προφανώς και δεν απευθύνεται σε μικρά παιδιά.

Ο Τέταρτος Επιβάτης

Το ισπανικό «Ο Τέταρτος Επιβάτης» είναι ότι ακριβώς δηλώνει ο τίτλος της: μια κωμωδία παρεξηγήσεων με εξωφρενικές καταστάσεις που έγινε μεγάλη εμπορική επιτυχία στην χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου.

Ο γιος

Από τις νέες πρεμιέρες ο «Γιος» του Φλόριαν Ζέλερ (όσκαρ διασκευασμένου σεναρίου για τον προ διετίας «Πατέρα» με τον επίσης οσκαρικό νικητή Άντονι Χόπκινς) ίσως έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Οικογενειακό δράμα που θα σας συγκινήσει και με το δέλεαρ της εξαιρετικής ερμηνείας του Χιου Τζάκμαν ο οποίος προτάθηκε για Χρυσή Σφαίρα Α ρόλου.