Για τους σινεφίλ της παρέας: Οι ταινίες της εβδομάδας 10/8 - 16/8

Μην τις χάσετε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Για τους σινεφίλ της παρέας: Οι ταινίες της εβδομάδας 10/8 - 16/8

Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας 10/7 - 16/8, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν η γαλλική κωμωδία «Γελάει Καλύτερα Όποιος Γελάει Τελευταίος» και το θρίλερ «Ο Εχθρός Δίπλα μου».

Αναλυτικά οι ταινίες της εβδομάδας

Ο Εχθρός Δίπλα μου

Ένα ζευγάρι Γάλλων μετακομίζει σε ένα ορεινό χωριό της βορειοδυτικής Ισπανίας, όπου αγοράζει μια αγροικία και ένα μικρό κομμάτι γης. Προσπαθεί να συμβιώσει με τους ντόπιους, αλλά η δημιουργία ενός αιολικού πάρκου στην περιοχή θα στρέψει τους χωρικούς εναντίον του.

Γελάει Καλύτερα Όποιος Γελάει Τελευταίος

Δάσκαλος μια ζωή, ο κύριος Πουτιφάρ βγαίνει επιτέλους στη σύνταξη. Τώρα είναι έτοιμος πλέον να εφαρμόσει το μεγάλο σχέδιό του: να εκδικηθεί τους πρώην μαθητές του, οι οποίοι του είχαν κάνει τη ζωή μαρτύριο.

Δύο Εγκλήματα Κάτω Από τον Ήλιο

Προσπαθώντας να διαλευκάνει την υπόθεση ενός πλαστού διαμαντιού, ο ντετέκτιβ Ηρακλής Πουαρό θα βρεθεί σ’ ένα ειδυλλιακό νησάκι της Αδριατικής και μπροστά σε μια περίπλοκη υπόθεση δολοφονίας.

I Love Greece

Ο Ζαν και η Μαρίνα, ένας Γάλλος και μια Ελληνίδα, έρχονται για καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης. Στην Αθήνα θα συναντήσουν την πληθωρική οικογένεια της τελευταίας και όλοι μαζί θα εξορμήσουν στη Σέριφο για το γάμο ενός συγγενή τους.

Αφού κέρδισε το «διαγωνισμό παρθενίας», η Μις Καναδάς παντρεύεται έναν πλούσιο Αμερικανό επιχειρηματία. Πολύ γρήγορα δραπετεύει από τη χρυσή φυλακή της και ανακαλύπτει τον πραγματικό κόσμο παρέα με μια αναρχική κολεκτίβα που διασχίζει τον Σηκουάνα με ένα πλοιάριο.