Η περιπέτεια «Gran Turismo» με τον Ορλάντο Μπλουμ και όχι μόνο - Οι ταινίες που πρέπει να δεις μέχρι 23/8

Μην τις χάσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η περιπέτεια «Gran Turismo» με τον Ορλάντο Μπλουμ και όχι μόνο - Οι ταινίες που πρέπει να δεις μέχρι 23/8

Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν περιπέτεια με τον Ορλάντο Μπλουμ «Gran Turismo» και η δραματική γαλλική ταινία «Εμείς οι δύο». Μην τις χάσετε!

Οι νέες ταινίες της εβδομάδας

Gran Turismo

Ένας ασύλληπτα ταλαντούχος παίκτης του «Gran Turismo» αποφασίζει να πάρει μέρος σε διαγωνισμό που του δίνει την ευκαιρία να οδηγήσει ένα αληθινό μονοθέσιο και να τρέξει σε αληθινούς αγώνες ταχύτητας.

Εμείς οι Δύο

Μια γυναίκα πιστεύει πως έχει βρει τον ιδανικό σύντροφο, έως ότου συνειδητοποιεί πως εξαιτίας του είναι αποκομμένη απ’ όλους και ανήμπορη να κινηθεί χωρίς τον έλεγχό του. Τότε αποφασίζει να λάβει δράση ρισκάροντας περισσότερα απ’ όσα φαντάζεται.

Έρευνα Πάνω σε ένα Κρατικό Σκάνδαλο

Ένας δημοσιογράφος με τη βοήθεια ενός πληροφοριοδότη καλείται να διασταυρώσει τα στοιχεία που αποκαλύπτουν πως το γαλλικό κράτος βρίσκεται πίσω από ένα τεράστιο κύκλωμα εμπορίου ναρκωτικών.

Η Μικρή Εξωγήινη

Την ώρα που οι γονείς του ετοιμάζονται να πάρουν διαζύγιο, ο μικρός Άλαν βρίσκει τον εαυτό του σε μια αναπάντεχη περιπέτεια, όταν εμφανίζεται στο διάβα του ένα εξωγήινο πλάσμα το οποίο χρειάζεται βοήθεια για να επιστρέψει στον πλανήτη του.

Το Τελευταίο Στάδιο

Μια Εβραία προσπαθεί να επιβιώσει στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς εκτελώντας χρέη διερμηνέα, ελπίζοντας να αντέξει μέχρις ότου φτάσουν οι δυνάμεις του Κόκκινου Στρατού.

Μια του... Ψεύτη

Ένας εφιάλτης περιμένει έναν παθολογικό ψεύτη, ο οποίος μια μέρα ξυπνά σε έναν κόσμο όπου κάθε απίθανο ψέμα που έχει πει γίνεται πραγματικότητα, επηρεάζοντας κάθε τομέα της ζωής του.

Επάγγελμα Ρεπόρτερ

Βρίσκοντας τον ένοικο του διπλανού δωματίου του ξενοδοχείου νεκρό, ένας Βρετανός τηλεοπτικός ρεπόρτερ οικειοποιείται την ταυτότητά του και ξεκινά ένα ταξίδι προς το άγνωστο και μια νέα ζωή.

Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές

Ο Ηρακλής Πουαρό καλείται να λύσει το αίνιγμα της δολοφονίας ενός μυστηριώδους επιχειρηματία που γίνεται μέσα στο «Οριάν Εξπρές», το οποίο έχει ακινητοποιηθεί στη χιονισμένη Γιουγκοσλαβία. Καθένας από τους επιφανείς επιβάτες του πολυτελούς τρένου κρύβει τους δικούς του λόγους για να θεωρηθεί ύποπτος.

Fargo

Ένας πωλητής αυτοκινήτων με πολλά χρέη προσλαμβάνει δυο κακοποιούς της πλάκας για να απαγάγουν την ίδια τη γυναίκα του και να μοιραστεί μαζί τους τη λεία από τα λύτρα που θα δώσει ο πλούσιος πεθερός του. Εκείνοι όμως τα κάνουν μαντάρα σκοτώνοντας έναν αστυνομικό και δυο περαστικούς.