«Γάμος αλά Ελληνικά 3» και 7 ακόμη - Οι ταινίες που πρέπει να δεις μέχρι 20/9

Για τους σινεφίλ της παρέας

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Γάμος αλά Ελληνικά 3» και 7 ακόμη - Οι ταινίες που πρέπει να δεις μέχρι 20/9

Για τους σινεφίλ της παρέας το Youweekly.gr από εδώ και πέρα θα σας ενημερώνει για τις νέες ταινίες της εβδομάδας που κυκλοφορούν στους κινηματογράφους και αξίζει πραγματικά να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας βλέποντάς τες!

Ξεκινάμε, λοιπόν, το υπέροχο αυτό ταξίδι...

Τι αξίζει να δεις αυτή την εβδομάδα στο cinema

Γάμος αλά Ελληνικά 3

Τα μέλη της οικογένειας Πορτοκάλος επισκέπτονται τη χώρα καταγωγής τους, την Ελλάδα, για να συναντήσουν συγγενείς τους σε ένα ταξίδι γεμάτο αναποδιές και αγάπη.

Μυστήριο στη Βενετία

Συνταξιούχος και αυτοεξόριστος στη Βενετία, ο Πουαρό παρευρίσκεται απρόθυμα σε μια σεάνς σε ένα παρακμιακό, στοιχειωμένο παλάτι. Όταν ένας από τους καλεσμένους δολοφονείται, ο ντετέκτιβ καλείται να επιστρατεύσει για ακόμα μία φορά τις ικανότητές του, ώστε να διαλευκάνει το μυστήριο.

Enter the Dragon

Ένας νεαρός από το Χονγκ Κονγκ, γνώστης των πολεμικών τεχνών, φτάνει στη Ρώμη για να βοηθήσει μια οικογενειακή φίλη, η οποία απειλείται από κακοποιούς που θέλουν να της πάρουν το εστιατόριο.

Μανχάταν

Ο Ισαάκ Ντέιβις είναι ένας χωρισμένος σεναριογράφος τηλεοπτικών σόου, που ζει στο Μανχάταν και είναι μάλλον δυσαρεστημένος με τη δουλειά του. Η πρώην γυναίκα του τον εγκατέλειψε για να ζήσει με μια άλλη γυναίκα και γράφει ένα βιβλίο για τη σχέση της μαζί του. Εκείνος βγαίνει ραντεβού με μια δεκαεφτάχρονη μαθήτρια του λυκείου, την Τρέισι, που είναι ερωτευμένη μαζί του. Όταν συναντά τη Μέρι, την ερωμένη του καλύτερού του φίλου, την ερωτεύεται. Χωρίζει με την Τρέισι κι αρχίζει μια σχέση με τη Μέρι, επηρεάζοντας τις ζωές πολλών ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένης και της δικής του.

Oldboy

Ένας άνδρας είναι κλεισμένος επί 15 χρόνια σε ένα κελί, το οποίο μοιάζει με δωμάτιο ξενοδοχείου, χωρίς να γνωρίζει τον λόγο. Μια μέρα απελευθερώνεται και ξεκινά ένα βίαιο ταξίδι εκδίκησης, αναζητώντας την ταυτότητα των απαγωγέων αλλά και τα κίνητρά τους.

Ήρωας Κανενός

Tην παραμονή των Χριστουγέννων η πόλη του Κλερμόν-Φεράν δέχεται τρομοκρατική επίθεση. Σε αυτό το τραγικό κλίμα, ο Μεντερίκ ερωτεύεται παράφορα την Iσαντόρα, μια πόρνη αρκετά χρόνια μεγαλύτερή του. Ο Σελίμ, ένας νεαρός άστεγος, βρίσκει καταφύγιο στο κτίριο του Μεντερίκ. Η συλλογική παράνοια θα αποδυναμώσει σύντομα τη σχέση του ιδιαίτερου αυτού ζευγαριού.

Σιχάθηκα τον Εαυτό μου

Η Σίγκνε και ο Τόμας διατηρούν μια αρρωστημένη, ανταγωνιστική σχέση, η οποία παίρνει άσχημη τροπή όταν ο Τόμας αποκτά ξαφνικά αναγνώριση για το καλλιτεχνικό του έργο.

Οι Αχώριστοι

Μια μαριονέτα με ανεξάντλητη φαντασία, που το έχει σκάσει από το κουκλοθέατρο και ένα παρατημένο λούτρινο, που έχει ανάγκη από έναν φίλο, συναντιούνται στο Σέντραλ Πάρκ και ζουν μια περιπέτεια.