4 νέες ταινίες που αξίζει να δεις αυτή την εβδομάδα

Η δραματική κομεντί «Γυρίσματα της τύχης» και η ταινία τρόμου «Saw X»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
4 νέες ταινίες που αξίζει να δεις αυτή την εβδομάδα

Για τους σινεφίλ της παρέας το Youweekly.gr από εδώ και πέρα θα σας ενημερώνει για τις νέες ταινίες της εβδομάδας που κυκλοφορούν στους κινηματογράφους και αξίζει πραγματικά να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας βλέποντάς τες!

Ξεκινάμε, λοιπόν, το υπέροχο αυτό ταξίδι...

Τι αξίζει να δεις αυτή την εβδομάδα στο cinema (28/9 - 4/10)

Μια Αιωνιότητα και μια Μέρα

Ο Αλέξανδρος, ένας ποιητής ο οποίος την επομένη πρόκειται να εισαχθεί στο νοσοκομείο, περνά το τελευταίο «ελεύθερο» εικοσιτετράωρό του περιπλανώμενος στη Θεσσαλονίκη, ενθυμούμενος μια μέρα οικογενειακής γιορτής της νεότητάς του και γνωρίζοντας ένα προσφυγόπουλο των φαναριών, το οποίο βοηθά να ξεφύγει από τη συμμορία που το εκμεταλλεύεται.

Ο Δημιουργός

Άνθρωποι και ρομπότ βρίσκονται σε δεκαετή πόλεμο, θύμα του οποίου έχει πέσει όλη η οικογένεια του πρώην στρατιώτη Τζόσουα. Όταν, όμως, αυτός πληροφορείται πως η σύζυγός του μπορεί να είναι τελικά ζωντανή, αναλαμβάνει να συμμετάσχει σε μια αποστολή ανεύρεσης και καταστροφής ενός «υπέρτατου όπλου» τεχνητής νοημοσύνης.

Saw X

Έχοντας καρκίνο σε τελικό στάδιο, ο Τζον Κρέιμερ αποφασίζει να δοκιμάσει μια πειραματική θεραπεία. Ταξιδεύει μέχρι το Μεξικό και υποβάλλεται σε εγχείρηση εγκεφάλου, αλλά καθώς αναρρώνει διαπιστώνει πως έχει πέσει θύμα μιας καλοστημένης πλεκτάνης.

Γυρίσματα της Τύχης

Ένας παθολογικά ζηλιάρης φτάνει στα άκρα όταν μαθαίνει πως η σύντροφό της τον απατάει με έναν παλαιό γνωστό της.