7 νέες ταινίες που πρέπει σίγουρα να δεις αυτή την εβδομάδα

Θρίλερ, κωμωδίες κι άλλα πολλά

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
7 νέες ταινίες που πρέπει σίγουρα να δεις αυτή την εβδομάδα

Στις κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας που διανύουμε (12/10 - 18/10) θα δούμε μεταξύ άλλων τον «μικρό αδελφό» και το «Ένας άλλος κόσμος».

Οι ταινίες αυτής της εβδομάδας 12/10 - 18/10

Η Φανταστική Χώρα Μου

Το 2019, ο λαός του Σαντιάγο βγαίνει στους δρόμους και με μια σειρά διαδηλώσεων απαιτεί περισσότερη δημοκρατία, κοινωνική ισότητα και ένα καινούργιο σύνταγμα.

Anselm

Η ζωή και το έργο του επιδραστικά τολμηρού όσο και αμφιλεγόμενου εικαστικού Άνσελμ Κίφερ.

Shayda

Μια νεαρή Ιρανή μητέρα, που ζει στο Μπρισμπέιν, κακοποιημένη από το σύζυγό της, βρίσκει μαζί με την εξάχρονη κόρη της προσωρινή στέγη σε έναν γυναικείο κοιτώνα. Προσπαθώντας να πάρει διαζύγιο και μόνιμη άδεια παραμονής, αναζητά ευκαιρία για μια καινούργια ζωή.

Το Μεγάλο Ταξίδι του Μικρού Γκρίζλι

Ένας πελαργός παραδίδει ένα νεογέννητο αρκουδάκι, το οποίο προορίζεται για τον υποψήφιο πρόεδρο των Ηνωμένων Δασών, σε λάθος διεύθυνση. Έτσι ο αρκούδος Μικ Μικ, ο λαγός Όσκαρ και η παρέα τους ξεκινούν ένα ταξίδι ενάντια στο χρόνο και τον ραδιούργο Γύπα, για να παραδώσουν εγκαίρως το μωρό.

Dogman

Η αστυνομία σταματάει στο δρόμο και συλλαμβάνει τον Ντάγκλας, έναν τραυματισμένο ανάπηρο ντυμένο γυναικεία, ο οποίος μεταφέρει με το φορτηγάκι του δεκάδες αδήλωτα σκυλιά. Στη φυλακή, θα διηγηθεί τη ζωή του στην ψυχολόγο Έβελιν.

Ο Εξορκιστής: Πιστός

Όταν δύο συμμαθήτριες εξαφανίζονται στο δάσος και επιστρέφουν τρεις μέρες μετά χωρίς καμία ανάμνηση του τι συνέβη, η παράξενη συμπεριφορά τους θα αναγκάσει τον πατέρα της μιας να αναζητήσει το μοναδικό άτομο που έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο: την Κρις ΜακΝιλ.

Ξερά Χόρτα

Ο Σαμέτ είναι ένας δάσκαλος καλλιτεχνικών σε ένα ορεινό χωριό του τουρκικού Κουρδιστάν. Στον τέταρτο χρόνο της υπηρεσίας του κι ενώ ονειρεύεται μια μετάθεση πίσω στην Κωνσταντινούπολη, πέφτει στα χέρια του ένα ερωτικό γράμμα το οποίο έγραψε γι’ αυτόν μία από τις μαθήτριές του.