Μπορείς να επιβιώσεις πέντε νύχτες στου Φρέντι;

Έρχεται στους κινηματογράφους

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Μπορείς να επιβιώσεις πέντε νύχτες στου Φρέντι;

Το επιτυχημένο και ανατριχιαστικό παιχνίδι τρόμου μετατρέπεται σε μια κινηματογραφική ταινία που θα σας παγώσει το αίμα αφού η Blumhouse – παραγωγός εταιρεία των M3GAN, Νεκρό Τηλέφωνο και Ο Αόρατος Άνθρωπος- μεταφέρει το Πέντε Νύχτες στου Φρέντι στη μεγάλη οθόνη.

Η ταινία διηγείται την ιστορία ενός ταλαιπωρημένου νυχτοφύλακα, ο οποίος ξεκινά να εργάζεται στην πιτσαρία Φρέντι Φάζμπεαρ. Κατά τη διάρκεια της πρώτης του μέρας στη δουλειά, συνειδητοποιεί ότι η νυχτερινή βάρδια στου Φρέντι θα είναι πιο δύσκολη απ’ όσο νόμιζε.

Οι ηθοποιοί Τζος Χάτσερσον (“Ultraman”, “Αγώνες Πείνας”), Ελίζαμπεθ Λέιλ (“You”, “Mack & Rita”), Πάιπερ Ρούμπιο (“Holly & Ivy”, “Unstable”), Κατ Κόννερ Στέρλινγκ (“We Have a Ghost”, “9-1-1”), μαζί με τους Μαίρη Στιούαρτ Μάστερσον (“Blindspot”, “Fried Green Tomatoes”) και Μάθιου Λίλαρντ (“Good Girls”, “Scream”).

Τη σκηνοθεσία της ταινίας αναλαμβάνει η Έμα Τάμι (The Wind, Blood Moon) και το σενάριο ο Σκοτ Κόθον, η Έμα Τάμι και ο Σεθ Κάντεμπακ.

Τις επικές φιγούρες animatronic υπογράφει το Creature Shop, η εταιρεία ειδικών/οπτικών εφέ του Τζιμ Χένσον.

Την παραγωγή αναλαμβάνουν οι Τζέισον Μπλαμ και Σκοτ Κόθον, ενώ διευθυντές παραγωγής είναι οι Μπεατρίζ Σεκέιρα, Ράσελ Μπίντερ, Μαρκ Μόστμαν και Κρίστοφερ Χ. Γουόρνερ. Η Universal Pictures παρουσιάζει μια παραγωγή της Blumhouse, σε συνεργασία με την Striker Entertainment.

Μια γεύση από τον Φρέντι!

  • Σκηνοθεσία: Έμα Τάμι
  • Σενάριο: Σκοτ Κόθον, Έμα Τάμι, Σεθ Κάντεμπακ, βασισμένο στη σειρά video game από τον Σκοτ Κόθον
  • Παραγωγή: Τζέισον Μπλαμ, Σκοτ Κόθον
  • Ημερομηνία Εξόδου: 26 Οκτωβρίου 2023