Το νέο Αθηναϊκό στέκι: Ο Ηλίας Βρεττός θα απογειώσει τις βραδιές σας στο Vertu Athens Club!

Το νέο Αθηναϊκό στέκι: Ο Ηλίας Βρεττός θα απογειώσει τις βραδιές σας στο Vertu Athens Club!
Ο νέος χρόνος έρχεται και έχουν ήδη καθιερωθεί όλα τα νυχτερινά κέντρα της ελληνικής βραδινής διασκέδασης στην Αθήνα. Ωστόσο ακόμα μερικά μαγαζιά κάνουν την εμφάνισή τους στο χάρτη της ελληνικής νυχτερινής διασκέδασης και ανανεώνουν τον τρόπο διασκέδασης των αθηναίων. Ένα από τα νέα κέντρα που ανοίγει και μάλιστα στις 19 Δεκεμβρίου, είναι το Vertu. Το δυνατό χαρτί του νέου αυτού μαγαζιού, είναι φυσικά ο πρωταγωνιστής του, που θα κρατάει γερά τα ινία του νυχτερινού αυτού κέντρου και δεν είναι άλλος από τον Ηλία Βρεττό. Ο Ηλίας φαίνεται έτοιμος να αναλάβει αυτό το ρόλο και να αλλάξει τον τρόπο διασκέδασης του αθηναϊκού κοινού, σε έναν καινούριο χώρο γεμάτο προοπτικές και αέρα ανανέωσης στο χώρο της διασκέδασης. Ο Ηλίας Βρεττός Vertu θα αποτελέσουν έναν απολύτως σίγουρο προορισμό για τη διασκέδασή μας και απαραιτήτως θα γίνουν οι πρωταγωνιστές της διασκέδασης λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος. Ο Ηλίας Βρεττός επιστρέφει ύστερα από μια μεγάλη απουσία από τα μουσικά δρώμενα της Αθήνας, πανέτοιμος να διεκδικήσει την πρωτιά στη νυχτερινή διασκέδαση.

ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ VERTU ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17

Ο Ηλίας Βρεττός, σε ηλικία μόλις δέκα ετών, με δική του απόφαση απαίτησε από τους γονείς να τον γράψουν στο Εθνικό Ωδείο για να παρακολουθήσει μαθήματα κλασσικής κιθάρας, θεωρίας μουσικής και σολφέζ. Ο Αθλητισμός παράλληλα μπήκε στη ζωή του με το πόλο να πρωταγωνιστεί σε αυτή και ο Ηλίας να ασχολείται εντατικά. Ωστόσο το τραγούδι φαίνεται να τον κέρδισε, αφού το 2009 ξεκινά τις εμφανίσεις του στον «Βοτανικό» δίπλα στην Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Νίκο Μακρόπουλο. Μία ανοδική πορεία τον καθιστά ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της γενιάς του και κυριάρχο στη νυχτερινή διασκέδαση με πολλές εναλλαγές στα μουσικά κέντρα και πίστες που τραγουδά. Οι συνεργασίες του είναι από τις καλύτερες που έχουν υπάρξει στο είδος που τραγουδά. Πέρσι, εγκαινίασε ένα νέο stage στην πόλη, το Central Live, και φέτος, ανανεωμένος είναι έτοιμος να αναλάβει το τιμόνι ενός ακόμα νέου μαγαζιού, του Vertu. Ενώνοντας τις δυνάμεις τους, Ηλίας Βρεττός 2016-2017 και Vertu, είναι σίγουρο ότι κερδίσουν το αθηναϊκό κοινό και θα γίνουν οι πρωταγωνιστές του χειμώνα.

VERTU ATHENS CLUB ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17

Νέο αθηναϊκό στέκι έρχεται να προστεθεί στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης, που βρίσκεται στην παραλιακή, εκεί που η καρδιά της διασκέδασης, χτυπά κόκκινο. Στις 9 Δεκεμβρίου, το Vertu Live club βρεττος θα είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του στο αθηναϊκό κοινό, με ένα πολύ δυνατό χαρτί, άσσο στο μανίκι, που ακούει στο όνομα Ηλίας Βρεττός.

Το νέο αυτό κέντρο, ανήκει στον γνωστό επιχειρηματία, Βασίλη Κοντόπουλο, που σημειωτέον είναι και ιδιοκτήτης του Posidonio. Με τον επιχειρηματία, ο Ηλίας Βρεττός,. Έχει προηγούμενη συνεργασία και φαίνεται να πηγαίνει εξαιρετικά. Έτσι, φέτος αποφάσισε να εγκαινιάσει το νέο αυτό στέκι, με τον Ηλία, ο οποίος βρίσκεται στα καλύτερά του και απόλυτα έτοιμος να αναλάβει το ρόλο του, που έχει έναν και μόνο σκοπό, τη διασκέδαση του αθηναϊκού κοινού. Είναι βέβαιο ότι ο σκοπός μπορεί πολύ εύκολα να επιτευχθεί καθώς ο Ηλίας είναι προετοιμασμένος, ανανεωμένος και γενικά σε μία πολύ καλή φάση για να αναλάβει το τιμόνι του νέου αυτού νυχτερινού κέντρου, που θα πρωταγωνιστήσει στη νυχτερινή διασκέδασή μας, από 19 Δεκεμβρίου και μετά.

Για περισσότερες πληροφορείες πατήστε εδώ.