Ο Τάσος Δούσης προτείνει: Αυτό είναι το καλύτερο ελληνικό τυροκομείο - «Τα τυριά τους εξάγονται σε εστιατόρια με τρία αστέρια Michelin!»

Βρίσκεται στην Αρκαδία

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ο Τάσος Δούσης προτείνει: Αυτό είναι το καλύτερο ελληνικό τυροκομείο - «Τα τυριά τους εξάγονται σε εστιατόρια με τρία αστέρια Michelin!»

Ο Τάσος Δούσης ανακάλυψε και επισκέφτηκε ένα από τα top 10 τυροκομεία της Ελλάδας. Η οικογένεια Μπαζιωτάκη τρίτης γενιάς τυροκόμοι είναι οι ιδιοκτήτες της τυροκομικής μονάδας «Αρκαδία».

Ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δεν επέλεξα να σας παρουσιάσω ένα τυχαίο Τυροκομείο. Τα τυριά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα τους είναι βραβευμένα από τον «Γαστρονόμο» και εχουν πάρει επίσης δεκάδες βραβεία σε Ευρώπη και Αμερική. Οι γραβιέρες τους και η μαλακή φέτα τους εξάγεται σε εστιατόρια με τρία αστέρια Michelin! Το πιο ωραίο στην ιστορία είναι ότι οι άνθρωποι είναι διάσημοι για την φέτα τους όμως το πρώτο βραβείο που πήραν από την Ευρώπη ήταν για την γραβιέρα τους το…1964!»

Διαβάστε την συνέχεια στο Travelstyle.gr