Για να μην σκας: 4+1 δώρα από το ΠΛΑΙΣΙΟ που θα εκτιμήσει δεόντως ο άντρας της ζωής σου!

Γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο δύσκολο από το να βρεις αυτό που του ταιριάζει εκτός κι αν βρεθείς στο σωστό μέρος!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
shutterstock
shutterstock

Η ωραιότερη εποχή του χρόνου είναι εδώ και τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι μια ανάσα μακριά! Κι εσύ είσαι πανέτοιμη να περάσεις για άλλη μία χρονιά όμορφες στιγμές, γεμάτες μοίρασμα, αγάπη και χαμόγελα με τους δικούς σου ανθρώπους.

Ήδη έχεις φτιάξει τη λίστα με τα δώρα σου, έχεις κάνει μια πρώτη έρευνα αγοράς στα μαγαζιά αλλά και ηλεκτρονικά και τσεκάρεις τι θα άρεσε στον καθένα και τι όχι. Και κάπου εδώ το μυαλό... κολλάει άσχημα, αφού δεν ξέρεις τι να διαλέξεις για τον αγαπημένο σου!

"Κάθε χρόνο το ίδιο πρόβλημα, αφού δεν υπάρχει πιο δύσκολο πράγμα από το να βρω εκεί έξω δώρο για τον αγαπημένο μου!" είναι η φράση που τριγυρίζει στο μυαλό σου. Μην προβληματίζεσαι, λοιπόν, άλλο, αφού βρίσκεσαι στο σωστό άρθρο που θα σου λύσει κάθε απορία και θα σε στείλει απευθείας στο... σωστό σημείο για να κάνεις τις αγορές σου.

πλαίσιο

Bingo! Στο ΠΛΑΙΣΙΟ θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία για τον άντρα της ζωής σου, μέσα από μια πλούσια λίστα προτάσεων, που όχι μόνο θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση αλλά ό,τι διαλέξεις θα τον... ξετρελάνει! Ο λόγος; Μιλάμε για πρωτότυπα και ξεχωριστά δώρα, που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, οπότε... bingo ξανά!

Η επιλογή των "σωστών" δώρων αποτελεί μεγάλο πονοκέφαλο για όλους μας - ειδικά όταν πρόκειται για άντρες τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο... περίπλοκα, αφού οι επιλογές μοιάζουν στο μυαλό μας πολύ... περιορισμένες μέχρι εντελώς... συνηθισμένες. Κι εσύ σίγουρα θέλεις να πρωτοτυπήσεις, οπότε το ΠΛΑΙΣΙΟ θα σε βγάλει από τη δύσκολη, προτείνοντας το τέλειο δώρο για τον αγαπημένο σου.

Διάλεξε το κατάλληλο δώρο από το ΠΛΑΙΣΙΟ

Ο άνθρωπος της ζωής σου αξίζει, πέρα από την αγάπη σου, και το καλύτερο δώρο αυτές τις γιορτές, έτσι μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο να έχεις κάθε φορά την εξυπνότερη ιδέα, όμως στο ΠΛΑΙΣΙΟ η επιλογή που θα κάνεις μόνο χαρά θα του δώσει.

Τι θα έλεγες, λοιπόν, για μια ξυριστική μηχανή Philips S5889/11 Series 5000, για να τον παρακινήσεις κιόλας να ασχοληθεί λίγο παραπάνω με τα beaute του; Είναι ό,τι πιο στοχευμένο μπορείς να του χαρίσεις αυτές τις γιορτές - και χρηστικό δώρο και περνάς και το μήνυμά σου περί... ανδρικού καλλωπισμού!

shave

Kι από τον καλλωπισμό, θα περάσουμε στο στυλ, αφού ο αγαπημένος σου θέλεις να είναι καλοντυμένος και σούπερ stylish. Τι σημαίνει αυτό; Στο ΠΛΑΙΣΙΟ μεταφράζεται στο εξής: "Κάν' του δώρο ένα μοδάτο ρολόι, που θα κάνει fashion statement στην εμφάνισή του. Διάλεξε ένα "έξυπνο" ρολόι από την πλούσια συλλογή Huawei, ανάλογα με το στυλ του και άφησέ τον να κάνει άπειρους συνδυασμούς με τα αγαπημένα του ρούχα. Γιατί σίγουρα υπάρχει ένα που θα του ταιριάζει!

ρολόγια

Μήπως ο άντρας της ζωής σου είναι φανατικός... gamer; Στο ΠΛΑΙΣΙΟ θα βρεις άπειρες προτάσεις για να τον ευχαριστήσεις, αρχής γενομένης από ένα σούπερ "δυνατό" Πληκτρολόγιο Logitech Gaming Keyboard G Pro, που θα τον ικανοποιήσει και με το παραπάνω - για να μην πω... θα πετάξει από τη χαρά του!

πληκτρολόγιο

Κι αν θέλεις να ολοκληρώσεις τη... χαρά του, τσέκαρε πρώτα ποια παιχνιδομηχανή χρησιμοποιεί και χάρισέ του μια υπέροχη συλλογή παιχνιδιών που θα περιλαμβάνει τα EA Sports FC 24 Nintendo Switch,

ποδόσφαιρο

EA Sports FC 24 PlayStation 4,

παιχνίδι

EA Sports FC 24 PlayStation 5.

παιχνίδι Plaisio

Χρήσιμη επίσης στις καθημερινές μετακινήσεις του είναι η Thule Τσάντα Πλάτης 15.6", ένα πρακτικό και στυλάτο backpack, για να μπορεί να μεταφέρει με ασφάλεια το laptop και το tablet του, να έχει άμεση πρόσβαση στα γυαλιά ή το κινητό του στο πάνω μέρος, αλλά και στο παγούρι του, που μπαίνει εύκολα στις πλαϊνές θήκες.

backpack

Όταν χαρίζεις χαμόγελα, το χαμόγελο επιστρέφει σ' εσένα

Τόσοι άνθρωποι, τόσο διαφορετικά γούστα… τι θα ταιριάζει στον καθένα; Πριν μπω στο ΠΛΑΙΣΙΟ όλα... χοροπηδούσαν στο μυαλό μου, προσπαθώντας να εντοπίσω τις ιδανικές επιλογές δώρων για τον αγαπημένο μου. Τώρα που βρήκα τα πιο "έξυπνα" και χρηστικά που ταιριάζουν στην προσωπικότητά του και στον τρόπο ζωής του, ένα μεγάλο χαμόγελο ζωγραφίστηκε στο πρόσωπό μου... που επιστρέφει πίσω σ' εμένα με τις παροχές που μου προσφέρει το ΠΛΑΙΣΙΟ.

  • Δωρεάν παράδοση από 35€
  • 10% Eurobank επιστροφή με κάθε αγορά συνολικής αξίας 499€ και άνω (*Ισχύει από 16/12 έως και 31/12 με πιστωτικές κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα)
  • Νέος τρόπος πληρωμής ΔΙΑ4*
  • Παρακολούθηση παραγγελίας
  • Άμεση παράδοση
  • Δώρο με τις αγορές μου το συλλεκτικό ημερολόγιο της ΠΛΑΙΣΙΟ
  • Limited time offer κάθε μέρα σε προϊόντα

Μην μου πεις ότι φέτος τις γιορτές δεν θα σε... ερωτευτεί ακόμα περισσότερο;