Ο καλύτερος "βοηθός" μου στο πλύσιμο των ρούχων - 5 λόγοι που δεν τον αλλάζω με τίποτα

Θα γίνει απαραίτητος και στη δική σου καθημερινότητα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Ο καλύτερος

Εάν είσαι μαμά, σίγουρα με καταλαβαίνεις. Κι αν πάλι είσαι εργένισσα, μπορείς να μπεις στη θέση μου. Γιατί και στις δύο περιπτώσεις θέλεις να διευκολύνεις την απαιτητική καθημερινότητά σου και να κερδίσεις λίγο παραπάνω χρόνο με τους δικούς σου ανθρώπους αλλά και με τον εαυτό σου.

Μην μου πεις ότι το πλύσιμο των ρούχων δεν είναι μια χρονοβόρα διαδικασία; Και αφαίρεση χρημάτων από την τσέπη σου; Σωστά; Τι θέλεις λοιπόν για να πετύχεις καθαρά, μυρωδάτα, αφράτα ρούχα εύκολα, γρήγορα και οικονομικά;

Μια εταιρεία που θα σου απλώσει... συμπονετικά το χέρι και θα σκύψει στο πρόβλημά σου. Η Inventor για άλλη μία φορά είναι εδώ για μένα -και για σένα- και θα σου εξηγήσω πώς. Με τη νέα σειρά πλυντηρίων ρούχων Galaxy θα... καταλάβεις τι πάει να πει “ρούχα πεντακάθαρα”... χωρίς να προσπαθήσεις και πολύ, αφού θα γίνουν ο καλύτερος βοηθός σου στο πλύσιμο. Κι επειδή δεν είναι ωραίο να μιλάμε μόνο θεωρητικά, η Inventor μου έχει αποδείξει μέσα από 5 βασικά πλεονεκτήματα γιατί είναι ο... σωτήρας μου.

5 πλεονεκτήματα των πλυντηρίων Ιnventor

Υψηλή απόδοση & μέγιστη οικονομία

Τα νέα πλυντήρια Galaxy της Inventor βάζει τέλος στο ενοχλητικό “βου,βου,βου...” και με αφήνει να κοιμηθώ σαν πουλάκι, δεν ξυπνάει τα παιδιά μου, που μετά τρομάζουν και άντε να τα ησυχάσω, αφού, χάρη στο BLDC Inverter Μοτέρ που διαθέτουν, όχι μόνο η απόδοσή τους στο πλύσιμο είναι κορυφαία, όχι μόνο η λειτουργία τους είναι πέρα για πέρα αξιόπιστη, αλλά ο θόρυβος είναι σημαντικά μειωμένος!

στενό πλυντήριο

Η κατανάλωση ενέργειας είναι χαμηλότερη και εγώ κάνω οικονομία στο... πορτοφόλι μου. Αλλά σου έχω το καλύτερο: Το πλυντήριο ζυγίζει αυτόματα το βάρος των ρούχων και με την... εξυπνάδα του προσαρμόζει αντίστοιχα την ενέργεια που θα καταναλώσει. Φοβερό; Κι επειδή έχω και μια σπουδαία οικολογική συνείδηση, έχω λατρέψει το Πρόγραμμα ECO με θερμοκρασία πλύσης από 40⁰C έως 60⁰C, που καθαρίζει αποτελεσματικά τα ρούχα και τα προστατεύει, καταναλώνοντας λιγότερη ενέργεια και νερό.

Απόλυτη άνεση & ευκολία

Μην σκεφτείς λεπτό ότι ένα τέτοιο “τεράστιο” στις δυνατότητες πλυντήριο είναι... τεράστιο και στον όγκο του! Εγώ το έχω... τιμή μου καμάρι μου στο μικρό μου μπάνιο, αφού με βάθος από 40 εκατοστά και ντελικάτο σχεδιασμό χωράει παντού. Δεν με δυσκολεύει καθόλου στις κινήσεις μου στον χώρο, ενώ ταιριάζει απόλυτα και με το συνολικό μου ντεκόρ.

πλυντήριο

Τόσο κομψό και μοντέρνο που είναι, μπορείς κι εσύ ακόμα και στην κουζίνα σου να το βάλεις! Άσε που κλέβει εύκολα τις εντυπώσεις από τις άλλες ηλεκτρικές συσκευές! Και για έναν λόγο επιπλέον: Μιλάει Ελληνικά! Καταλαβαίνω τι διαβάζω, βρε αδελφέ, και δεν ψάχνω από εδώ κι από εκεί τι σημαίνει η κάθε λέξη στα προγράμματά του.

σπίτι

Μα πόσα δώρα πια μού κάνει η Inventor με τα πληντύρια Galaxy; Ένα ακόμα! Μου δίνει περισσότερο ελεύθερο χρόνο, αφού πλένω σε 15 λεπτά τα ρούχα που φοράω περισσότερο και σε 45 λεπτά κάνω μια γρήγορη πλύση τα ρούχα των παιδιών που δεν είναι και πολύ βρόμικα. Έτσι μετά δεν τρέχω πανικόβλητη για να προλάβω τις υπόλοιπες δουλειές!

Μέγιστη καθαριότητα & φροντίδα για όλα τα ρούχα!

Θα σου αποκαλύψω τώρα τον πόνο μου: Έπλενα και ξανάπλενα τα ρούχα του άντρα μου και κάθε φορά με έλεγε “κακή νοικοκυρά” γιατί μύριζαν περίεργα, δεν ήταν και τόσο καθαρά και έμοιζαν σαν... άπλυτα. Το πλυντήριο Galaxy της Inventor με έσωσε από το... διαζύγιο!

Με την Πλύση με Ατμό έφυγαν όλοι οι ανεπιθύμητοι μικροοργανισμοί, εξαφανίστηκαν οι δυσάρεστες οσμές και το σιδέρωμα έγινε παιχνιδάκι, ενώ ο καλός μου... μοσχομύριζε από χιλιόμετρο! Όσο για το μωρό; Με τη Λειτουργία για Βρεφικά, είμαι πλέον σίγουρη πως η μικρή μου δεν θα πάθει καμία αλλεργία από υπολείματα απορρυπαντικού στα ρουχαλάκια της, αφού το ξέβγαλμα είναι ενισχυμένο και το ευαίσθητο δέρμα του μωρού δεν ταλαιπωρείται!

μωρό

Γλιτώνουμε και τους πολλούς... γιατρούς! Οικονομία και εδώ! Και η λίστα είναι... ατελείωτη. Το πλυντήριο Galaxy της Inventor αγαπάει τα πουλόβερ και γενικά όλα τα ευαίσθητα ρούχα και έχει κι εκείνο τα ίδια ακριβώς συναισθήματα μ' εμένα για τα αγαπημένα κομμάτια της ντουλάπας μου. Όπως τα βάζω, έτσι βγαίνουν, χωρίς να έχουν ξεχειλώσει ή στενέψει, με τα μανίκια τους στο... σωστό σημείο και με τα χρώματά τους σαν... καινούργια.

Πλυντήρια που χωράνε παντού

κουζίνα με πλυντήριο

Όπου κι αν θέλεις να τοποθετήσεις το πλυντήριό σου, η Inventor έχει ένα που ταιριάζει στον χώρο σου. Εκτός όμως από τη νέα σειρά Galaxy, θα ανακαλύψεις μια ευρεία γκάμα, που καλύπτει κάθε ανάγκη. Εδώ θα αναφερθώ στην εργένισσα, για παράδειγμα, που πλένει το πολύ 6 κιλά ρούχα, οπότε ένα πλυντήριο Inventor με slim σχεδιασμό θα την ικανοποιήσει πλήρως, αφού μπορεί να είναι... μικρό στο μάτι, αλλά μεγάλο στις δυνατότητες, που δεν αλλάζουν σε τίποτα από εκείνες του “μεγάλου” πλυντηρίου.

Κι επειδή καλό είναι να έχεις να διαλέξεις, η Inventor σου προσφέρει και την επιλογή ενός πλυντηρίου άνω φόρτωσης, που μπορείς να το αξιοποιήσεις ακόμα και σε πολύ περιορισμένο χώρο. Ο κυψελωτός του κάδος εξασφαλίζει υψηλή καθαριότητα και φροντίδα για τα ρούχα, ενώ ο έξυπνος σχεδιασμός του σου δίνει τη δυνατότητα να το ανοίγεις απλά και εύκολα.

Και οι προτάσεις δεν σταματούν, αφού η Inventor έχει λύση για κάθε ανάγκη. Ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο Inventor είναι σωτήριο τον χειμώνα, αφού πλένει και στεγνώνει κι εγώ απλώς διπλώνω τα ρούχα μου, πιο αφράτα και μυρωδάτα από ποτέ. Γιατί, να σου πω, είχα πια βαρεθεί να απλώνω και να μαζεύω όχι... ρούχα, αλλά όλων των ειδών τις μυρωδιές από τη γειτονιά, από τζάκι μέχρι καυσαέριο.

ρούχα

Για να μην πω ότι περίμενα μια βδομάδα να στεγνώσει το αγαπημένο μου τζιν για να το ξαναβάλω! Οπότε έλυσα και τις όποιες διαφορές μου με την κυρία... βροχή! Και κάνει πραγματικά θαύματα, αφού ό,τι λεκές υπάρχει, χάρη στη λειτουργία Stain Away, τον διώχνει μακριά. Έτσι ξεμπέρδεψα και με το make-up, το κρασί, τις σάλτσες και τον καφέ, αφού πια δεν τρίβω από πριν με τα χεράκια μου τα ρούχα για να καθαρίσουν πριν τα βάλω στο πλυντήριο. Οικονομία και εδώ στα... νύχια μου! Από παντού κερδίζω και στην ενέργεια και στα χρήματα.

Kι αν ακόμα δεν θέλεις μια συσκευή 2 σε 1, όπως το πλυντήριο-στεγνωτήριο, η Inventor έχει και εδώ τη λύση και εσύ την επιλογή: Το στεγνωτήριο Galaxy με αντλία θερμότητας εξοικονομεί ενέργεια και χρήματα, καθώς επαναχρησιμοποιεί τη θερμική ενέργεια που απελευθερώνει, προσφέροντας υψηλή ενεργειακή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση.

Μάλιστα, μπορώ να επιλέξω ανάμεσα σε 4 τύπους στεγνώματος, ενώ μετά το στέγνωμα, τα ρούχα μου βγαίνουν σχεδόν σιδερωμένα. Αυτό κι αν είναι το όνειρο κάθε... καλής νοικοκυράς και νοικοκύρη, αφού λίγος παραπάνω ελεύθερος χρόνος μού μένει να τον αφιερώσω στην οικογένεια.

Έξυπνη συσκευή

Ο καθαρισμός του κάδου ξέρεις πόσο σημαντικός είναι για την καθαριότητα των ρούχων σου. Χάρη στην Υπενθύμιση Καθαρισμού Κάδου, το πλυντήριο Inventor σού υπενθυμίζει να τον καθαρίσεις ακόμα κι αν είσαι... ξεχασιάρα, εμφανίζοντας την αντίστοιχη ένδειξη μετά από 25 κύκλους πλύσης. Γιατί, άλλωστε, να βάλεις κάτι ακόμα στο κεφάλι σου;

inventor

Κι ένα bonus extra από μένα για σένα!

Η Inventor δεν σε διευκολύνει όμως μόνο στο πλύσιμο των ρούχων σου, αλλά και στην άψογη συντήρηση των τροφίμων και ποτών σου, αφού διαθέτει πλήρη γκάμα τόσο σε ψυγειοκαταψύκτες, όσο και σε κλασικά δίπορτα ψυγεία, απλούς καταψύκτες, αλλά και μικρά μονόπορτα ψυγεία και wine coolers. Με χαρακτηριστικά όπως το σύστημα Fresh Cooling, το Fresh Cool Box ή την Ομοιόμορφη Κατανομή Ψύξης, τα τρόφιμά σου θα παραμένουν φρέσκα για περισσότερο χρόνο, ενώ εσύ θα είσαι σίγουρη για την υψηλή απόδοση της συσκευής και για τη μεγάλη διάρκεια ζωής της.

Όπως κατάλαβες στην ουσία δεν μιλάω απλώς για ηλεκτρικές συσκευές, μιλάω για έξυπνα πλυντήρια που μιλάνε με τη σειρά τους τη... δική μας γλώσσα – της ευκολίας, εξυπηρέτησης, καθαριότητας, οικονομίας και άνεσης που έχουμε ανάγκη όταν πρόκειται για δουλειές... νοικοκυριού!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μεγάλη γκάμα ηλεκτρικών συσκευών της Inventor μπες εδώ