Η ισχυρή ασύρματη σκούπα της Dyson ξεμπερδεύει τις τρίχες, αποκαλύπτει την αόρατη σκόνη και τώρα σφουγγαρίζει τα σκληρά δάπεδα

Είναι ο καλύτερος βοηθός σου στην καθαριότητα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Η ισχυρή ασύρματη σκούπα της Dyson ξεμπερδεύει τις τρίχες, αποκαλύπτει την αόρατη σκόνη και τώρα σφουγγαρίζει τα σκληρά δάπεδα

Σχεδιασμένη με νέες τεχνολογίες για να σφουγγαρίζει τα σκληρά δάπεδα, να απορροφά υγρά και υπολείμματα και να παρέχει την ιδανική ποσότητα νερού, η νέα Dyson V15s Detect Submarine™, συνδυάζει την ισχυρή απορροφητικότητα της Dyson το φως που αποκαλύπτει την αόρατη σκόνη και την τεχνολογία anti-tangle που ξεμπερδεύει τις τρίχες ώστε να οδηγούνται απευθείας στον κάδο, μαζί με τη νέα κεφαλή με υγρό κύλινδρο.

Η Dyson παρουσίασε την πρώτη της ασύρματη σκούπα που σκουπίζει και σφουγγαρίζει “all in one”. Σχεδιασμένη από την Dyson για να λύσει τις προκλήσεις που αφορούν το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα, η Dyson V15s Detect Submarine™ παρέχει μια πολυλειτουργική και ευέλικτη λύση καθαρισμού, για την απομάκρυνση σκόνης κηλίδων και λεκέδων, όλα σε μία συσκευή Dyson.

Παρουσιάζουμε την κεφαλή Dyson Submarine™ με υγρό κύλινδρο

Η κεφαλή Dyson Submarine™ με υγρό κύλινδρο έχει σχεδιαστεί με ακρίβεια ώστε να παρέχει τη σωστή ποσότητα νερού για την αποτελεσματική απομάκρυνση κηλίδων, επίμονων λεκέδων και μικρών στερεών υπολειμμάτων, όπως ψίχουλα φαγητού.

Χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό τεχνολογιών για να σφουγγαρίζει τα σκληρά δάπεδα, να απορροφά υγρά και υπολείμματα και να παρέχει την ιδανική ποσότητα νερού, η κεφαλή Dyson Submarine™ αναβαθμίζει τον καθαρισμό των σκληρών δαπέδων για ένα "απόλυτα καθαρό δάπεδο– χωρίς ίχνη και σημάδια.

Για να επιτευχθεί αυτό, οι μηχανικοί της Dyson σχεδίασαν ένα σύστημα παροχής νερού οκτώ σημείων, χρησιμοποιώντας έναν θάλαμο υπό πίεση για ομοιόμορφη κατανομή του νερού και βέλτιστο κορεσμό σε όλο το πλάτος του κυλίνδρου. Οκτώ πίδακες νερού, ομοιόμορφα κατανεμημένοι κατά μήκος του κυλίνδρου, απελευθερώνουν ακριβώς 18 ml νερού σε κάθε λεπτό για να σφουγγαρίζει ομοιόμορφα τα δάπεδα χωρίς να αφήνει ίχνη.

dyson σκούπα

Ο μηχανοκίνητος κύλινδρος μικροϊνών απομακρύνει τα υγρά, τους επίμονους λεκέδες και τα υπολείμματα, ενώ μια ανθεκτική πλάκα αφαιρεί το βρώμικο νερό από τον υγρό κύλινδρο και το εναποθέτει σε ξεχωριστό δοχείο βρώμικου νερού για εύκολο άδειασμα.

Το δοχείο καθαρού νερού χωρητικότητας 300 ml καλύπτει επιφάνεια έως 110 m2. Ένα ελαφρώς μεγαλύτερο δοχείο βρώμικου νερού χωρητικότητας 360 ml διασφαλίζει ότι δεν μεταφέρονται βρωμιές ή υπολείμματα ξανά πίσω στο δάπεδο και ότι ο κύλινδρος σφουγγαρίζει πάντα με καθαρό νερό από την αρχή έως το τέλος.

Σχεδιασμένη για απόλυτη ευελιξία και ελιγμούς κάτω από τα έπιπλα και για με καθαρισμό από άκρη σε άκρη, η κεφαλή Dyson Submarine™ με υγρό κύλινδρο εξασφαλίζει την αφαίρεση των υπολειμμάτων και των κηλίδων ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία.

Ο Charlie Park, Vice President του Floorcare R&D στην Dyson, αναφέρει:

"Οι υπάρχουσες μορφές που αφορούν το σφουγγάρισμα συνήθως απογοητεύουν τους ιδιοκτήτες - κυρίως γύρω από την ευελιξία, τη συντήρηση και τη συνολική τους απόδοση. Δίνουμε λύση σε αυτές τις προκλήσεις και παρέχει στους χρήστες μια πολυλειτουργική, compact και ισχυρή σκούπα που αναβαθμίζει τα δεδομένα που αφορούν τον βαθύ καθαρισμό.

Το λανσάρισμα της πρώτης μας συσκευής “all in one” που σκουπίζει και - είναι ένα σημαντικό βήμα στη δέσμευση της Dyson να βελτιώσει την καθημερινότητα και να δημιουργήσει πιο καθαρά και πιο υγιή σπίτια. Για πρώτη φορά, συνδυάζουμε τις τεχνολογίες φωτισμού και ανίχνευσης της σκόνης, την τεχνολογία το anti-tangle για μαλακά έπιπλα και χαλιά μαζί με τη νέα μας υγρή κυλινδρική κεφαλή που σφουγγαρίζει σκληρά δάπεδα ".

Φωτιζόμενη κεφαλή καθαρισμού Optic Fluffy

Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2021, η τεχνολογία φωτισμού της Dyson αναπτύχθηκε για να αποκαλύπτει την αόρατη σκόνη. Χρησιμοποιώντας μια πηγή φωτός τοποθετημένη σε γωνία ακριβείας στην κεφαλή καθαρισμού μας, μια δέσμη πράσινου φωτός αποκαλύπτει τα μικροσκοπικά σωματίδια στα δάπεδα, κάνοντας το αόρατο, ορατό.

Acoustic Dust Sensing

Η λειτουργία Acoustic Dust Sensing παρέχει τη διαβεβαίωση ότι έχετε καθαρίσει σε βάθος. Η οθόνη LCD εμφανίζει σε πραγματικό χρόνο το μέγεθος και τον αριθμό των σωματιδίων, αποδεικνύοντας επιστημονικά τον βαθύ καθαρισμό, με τον αισθητήρα piezo να καταμετρά τον αριθμό και το μέγεθος των μικροσκοπικών σωματιδίων σκόνης, ο οποίος αυξάνει αυτόματα την απορροφητική ισχύ ανάλογα με τον τύπο του δαπέδου και την συγκέντρωση της σκόνης.

Απορροφητική Ισχύς

Το μοτέρ Hyperdymium της Dyson περιστρέφεται έως και 125.000 φορές ανά λεπτό, για να παρέχει 240 Air Watt ισχυρής απορροφητικότητα. Μετά το σκούπισμα και εφόσον τοποθετηθεί η κεφαλή Dyson Submarine™, η ισχύς εκτρέπεται αυτόματα από το μοτέρ Hyperdymium™, ώστε να σταματά η λειτουργία της απορρόφησης.

Αυτό αποτρέπει την είσοδο νερού στο μοτέρ και διασφαλίζει ότι το βρώμικο νερό και τα υπολείμματα συλλέγονται στο ειδικό δοχείο της κεφαλής Dyson Submarine™.

Φιλτράρισμα

Το προηγμένο σύστημα φιλτραρίσματος ολόκληρης της συσκευής της Dyson παγιδεύει το 99,99% των σωματιδίων μεγέθους 0,3 microns, για να εξέρχεται καθαρότερος αέρας. Η τεχνολογία κυκλώνων της Dyson είναι αποτελεσματική στο διαχωρισμό της σκόνης και της βρωμιάς από τα δάπεδα και τις επιφάνειες και το πλήρως σφραγισμένο σύστημα φιλτραρίσματος όλης της συσκευής εξασφαλίζει ότι δεν υπάρχει διαρροή στον χώρο σας.

Κωνικό μηχανοκίνητο εξάρτημα για τρίχες

Παράλληλα με το σύνθετο εξάρτημα και το εξάρτημα για γωνίες η Dyson V15s Detect Submarine™ διαθέτει επίσης το κωνικό μηχανοκίνητο εξάρτημα για τρίχες, Hair Screw για να μαζεύει με ευκολία τις μακριές τρίχες και τις τρίχες των κατοικίδιων ζώων.

Σχεδιασμένο για να αποτρέπει το τύλιγμα των τριχών γύρω από τη ράβδο καθαρισμού, ο κωνικός σχεδιασμός σε συνδυασμό με τα περιστρεφόμενα σκληρά σκέλη-νήματα ξεμπερδεύουν τις τρίχες και τις οδηγούν απευθείας στον κάδο.

Η μηχανική του εξαρτήματος το καθιστά ιδανικό για την απομάκρυνση των μεγάλων υπολειμμάτων στο σπίτι σας. Το εξάρτημα Hair Screw έχει σχεδιαστεί για βαθύ καθαρισμό, αφαιρώντας τη σκόνη από επιφάνειες όπου συνήθως είναι αόρατη, όπως το στρώμα ή ο καναπές σας.

Η ασύρματη σκούπα Dyson V15s Detect Submarine™ είναι τώρα διαθέσιμη και στην Ελλάδα.