Καθαριότητα Σπιτιού: Το μυστικό βρίσκεται στην τεχνολογία

Καθαριότητα Σπιτιού: Το μυστικό βρίσκεται στην τεχνολογία

Οι ρυθμοί της σύγχρονης ζωής έχουν γίνει πραγματικά εξαντλητικοί. Σε σημείο που συνεχώς εύχομαι η μέρα να είχε περισσότερες ώρες, για να μπορώ να τα προλάβω όλα! Αν είσαι γυναίκα εργαζόμενη, μητέρα και νοικοκυρά, τότε σίγουρα καταλαβαίνεις τι θέλω να πω... Ειδικά οι δουλειές στο σπίτι, όταν γυρνάω κουρασμένη και το μόνο που πραγματικά έχω ανάγκη είναι να περάσω λίγο ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά μου και να ξεκουραστώ, είναι για μένα σκέτο μαρτύριο. Έλα, όμως, που δεν μπορείς να τις αποφύγεις, γιατί η στοίβα με τα άπλυτα ρούχα έχει φτάσει στο ταβάνι και το πάτωμα θέλει επειγόντως σκούπισμα. Και όλα αυτά θέλουν χρόνο. Χρόνο που δεν έχω και δεν θέλω να διαθέσω, γιατί έτσι νιώθω ότι τον στερώ από τους δικούς μου ανθρώπους.

Καιρό, λοιπόν, έψαχνα να βρω έναν τρόπο για να κάνω τις δουλειές στο σπίτι ευκολότερες. Πώς μπορώ να έχω το σπίτι μου καθαρό, χωρίς πολύ κόπο και χρόνο; Άρχισα, λοιπόν, να αναζητώ διαδικτυακά "έξυπνες" οικιακές συσκευές, που θα έδιναν λύση στο πρόβλημά μου. Και ω Θεοί, τη βρήκα! Πού; Στο ΠΛΑΙΣΙΟ φυσικά!

Κι αν αναρωτιέσαι, όπως αρχικά κι εγώ, τι δουλειά έχουν οι οικιακές συσκευές με την Τεχνολογία, με την οποία έχουμε όλοι συνδέσει άρρηκτα τα προϊόντα του ΠΛΑΙΣΙΟΥ, σου έχω νέα! Οι οικιακές συσκευές πλέον έχουν εξελιχθεί κι έχουν γίνει πιο αποδοτικές και πιο αποτελεσματικές. Γιατί αυτό απαιτούν οι καιροί! Κι αυτό συνέβη χάρη στην Τεχνολογία! Ξέχνα, λοιπόν, όσα ήξερες -κι εγώ μαζί σου- γιατί η νέα γενιά οικιακών συσκευών ενσωματώνει πολλές τεχνολογίες μαζί, κάνοντας τη ζωή μας ευκολότερη!

Τι βρήκα εγώ στο ΠΛΑΙΣΙΟ που μου έλυσε τα χέρια; Τέσσερις φανταστικές οικιακές συσκευές που έκαναν αμέσως για μένα τις δουλειές στο σπίτι... παιχνιδάκι!

Και ξεκινάω με το πλυντήριο Ρούχων Samsung WW11BB744DGBS6. Με χωρητικότητα κάδου 11kg, 1400 στροφές και 23 προγράμματα θα αποχαιρετήσεις για πάντα τις στοίβες ρούχων μέχρι τον ουρανό. Πλέον θα πλένεις τα ρούχα σου σε μία πλύση, ενώ χάρη στην τεχνολογία «Eco Bubble» τα ρούχα πλένονται στην εντέλεια ακόμα και σε χαμηλότερες θερμοκρασίες!

Οικιακή τεχνολογία ΠΛΑΙΣΙΟ

Και ωραία, τα έπλυνες τα ρουχαλάκια σου στο φανταστικό νέο σου πλυντήριο. Τι κάνεις όταν είναι χειμώνας, τα ρούχα δεν στεγνώνουν με τίποτα στο μπαλκόνι και το παιδί σου θέλει να φορέσει οπωσδήποτε την αγαπημένη του μπλούζα; Τότε απλά πας στο ΠΛΑΙΣΙΟ, αγοράζεις το Στεγνωτήριο Samsung DV90BB7445GBS6 και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Και εδώ από χωρητικότητα τα πάμε τέλεια, ώστε να μπορείς με μία χρήση να στεγνώσεις όλα σου τα ρούχα. Αντλία θερμότητας και ενεργειακή κλάση Α+++, τσεκ! Αλλά και πολλές έξυπνες τεχνολογίες. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι χάρη σε αυτές εσύ θα μπορείς να απολαμβάνεις το πιο εύκολο, γρήγορο, αξιόπιστο και οικονομικό στέγνωμα ρούχων! Και αυτό είναι που σε καίει κιόλας στην τελική!

Οικιακή τεχνολογία ΠΛΑΙΣΙΟ

Πολυεργαλείο νούμερο 3: Η Επαναφορτιζόμενη Σκούπα Stick Bosch BBS8214PET Serie | 8 Unlimited Gen2 ProAnimal. Ένα θα σου πω: Θα την λατρέψεις! Μη σε ξεγελάσει η λεπτή σιλουέτα της, γιατί έχει τη δύναμη λιονταριού! Η θαυματουργή αυτή σκούπα σού υπόσχομαι ότι θα κάνει… παρελθόν κάθε σκονισμένη επιφάνεια! Επιπλέον, είναι τόσο ευέλικτη, που πάει κυριολεκτικά παντού! Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία της, επίσης, διαθέτει μεγάλη αυτονομία, ώστε να μπορούμε να καθαρίζουμε όλο το σπίτι χωρίς να μπαίνουν στα πόδια μας τα ενοχλητικά καλώδια! Κι αν έχεις σπίτι σου κατοικίδιο, ετοιμάσου να αναφωνήσεις αλληλούια! Γιατί η ProAnimal βούρτσα της με LED εντοπίζει και εξαφανίζει ακόμα και την πιο μικρή τρίχα του μαλλιαρού τετράποδου συγκατοίκου σου! Για να μην σου πω ότι διαθέτει και TurboSpin κινητήρα... Μιλάμε για την καλύτερη αγορά που έκανα ποτέ για το σπίτι μου!

Οικιακή τεχνολογία ΠΛΑΙΣΙΟ

Και τελειώνω με το σιδέρωμα, που μέχρι πρότινος στο άκουσμά του και μόνο με έπιανε τρέμουλο. Όχι πια, όμως, γιατί στο ΠΛΑΙΣΙΟ βρήκα το Σύστημα Σιδερώματος Philips GC9650/80, που έκανε το σιδέρωμα απόλαυση! Για αρχή, ξέχνα τις αλλαγές θερμοκρασίας! Πόσο κουραστική διαδικασία Θεέ μου και πόσο πιο χρονοβόρα έκανε την όλη διαδικασία... Εδώ, όμως, το OptimalTemp διαμορφώνει αυτόματα τη θερμοκρασία που αντιστοιχεί σε κάθε ύφασμα, για να σιδερώνεις με μεγάλη ασφάλεια. Και κυρίως, χωρίς να χωρίζεις από πριν τα ρούχα και χωρίς να περιμένεις μέχρι να προσαρμοστεί η θερμοκρασία! Ωσαννά!

Οικιακή τεχνολογία ΠΛΑΙΣΙΟ

Σε περίπτωση που δεν σε κάλυψα, όμως, και θες να μάθεις περισσότερα και για τις δικές μου αγορές, αλλά και συνολικά για τα προϊόντα οικιακής τεχνολογίας στο ΠΛΑΙΣΙΟ, μπες εδώ!

Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς, αν δεν το δεις το προϊόν από κοντά δεν θα καταλάβεις αμέσως τι δώρο πρόκειται να κάνεις στον εαυτό σου αγοράζοντάς το. Γι' αυτό, τρέξε σε μια από τις μεγάλες εκθέσεις οικιακών συσκευών, στα 16 από τα συνολικά 25 καταστήματα του ΠΛΑΙΣΙΟΥ σε όλη την Ελλάδα, και διάλεξε την οικιακή συσκευή που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες!

Γιατί να επιλέξεις Πλαίσιο;

1. Για τις ασυναγώνιστες υπηρεσίες του! Οι συνεργάτες του Πλαισίου αναλαμβάνουν την επισκευή οικιακού εξοπλισμού στον χώρο σου, τη σύνδεση και επίδειξη της λειτουργίας των νέων οικιακών συσκευών, ενώ αν έχεις παλιές τις παραλαμβάνουν για ανακύκλωση. Επίσης, τώρα που οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και τα air conditions θα έχουν σε λίγο την τιμητική τους, το έμπειρο προσωπικό του Πλαισίου αναλαμβάνει την εγκατάσταση/απεγκατάσταση, αλλά και τη συντήρηση του κλιματιστικού σου. Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ!

2. Γιατί φέρνει την πληρωμή στα μέτρα σου. Αυτή του “μήνα μήνα”, ένα πρόγραμμα δόσεων χωρίς κάρτα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε ένα κατάστημα Πλαίσιο (ή μέσω του plaisio.gr) και να επιλέξεις όποια προϊόντα θέλεις με συνολική αξία άνω των 199 ευρώ. Σε λίγα λεπτά θα ξέρεις εάν η τράπεζα εγκρίνει το αίτημά σου για την χρηματοδότηση! Μια επιπλέον επιλογή είναι το “Πλαίσιο δια 4”, που σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις σήμερα τις αγορές σου και στη συνέχεια να εξοφλήσεις με την χρεωστική σου κάρτα σε 4 ισόποσες πληρωμές, ξεκινώντας την πρώτη πληρωμή την ημέρα της αγοράς σου! Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ!

3. Γιατί επιλέγεις εσύ την υπηρεσία παράδοσης που σε εξυπηρετεί, παραλαμβάνοντας την επόμενη κιόλας μέρα, για παραγγελίες μέχρι τις 15.00, από Δευτέρα έως Σάββατο. Στο μεταξύ, με την υπηρεσία live tracking (που αφορά σε παραδόσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη) μπορείς να παρακολουθείς σε πραγματικό χρόνο πού βρίσκεται η παραγγελία σου. Τέλος, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι επίσης διαθέσιμη η υπηρεσία της απογευματινής παράδοσης στο διάστημα 17.00-22.00.

Info