Πέντε πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν φύγεις διακοπές

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Πέντε πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν φύγεις διακοπές

Μέσα Ιουλίου κι έχω ξεκινήσει ήδη να φτιάχνω βαλίτσα διακοπών, η άδεια μου είναι πολύ κοντά! Παρά το γεγονός πως περιμένω κάθε χρόνο πως και πως αυτή την στιγμή, πραγματικά το άγχος μου φτάνει σε άλλο επίπεδο κι αυτό γιατί φοβάμαι μην ξεχάσω τίποτα, και κυρίως κάτι από τα βασικά που πρέπει να κάνω πριν φύγω για το νησί.

Φέτος, όμως, είπα να μην την ξαναπατήσω γι' αυτό και έφτιαξα την λίστα των 5 σημαντικών πραγμάτων που σίγουρα ΠΡΕΠΕΙ να κάνω πριν φύγω για διακοπές. Είπα να την μοιραστώ μαζί σου γιατί είμαι σίγουρη πως κι εσύ είσαι στην ίδια μοίρα με εμένα!

SOS - Να μην ξεχάσω:

  • Να κλείσω εγκαίρως ραντεβού για πεντικιούρ, μανικιούρ, ρίζα και αποτρίχωση: Εδώ δεν χρειάζεται να εξηγήσω κάτι, τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.
  • Να φροντίσω που θα αφήσω τον Φιντέλ (τον σκύλο μου) και το αυτοκίνητό μου: Προτεινόμενες επιλογές η μαμά μου ή κάποιος φίλος/συγγενής. Τα ξενοδοχεία σκύλων τα αποφεύγω. Το αυτοκίνητο μάλλον θα το δώσω στην αδερφή μου (ξέρω δεν σε νοιάζει, απλά είπα να το πω!).

διακοπές οπαπ τζοκερ

  • Να παίξω ΤΖΟΚΕΡ: Μέρες τώρα εμφανίζεται μπροστά μου ένα συγκεκριμένο νούμερο! Στον υπολογιστή μου, στο ρολόι του κινητού μου ακόμη και στις πινακίδες των αυτοκινήτων. Αυτό το νούμερο θα παίξω ΤΖΟΚΕΡ και μάλιστα θα επιμείνω. Θα πάω στο κατάστημα ΟΠΑΠ της γειτονιάς μου και στο δελτίο που θα συμπληρώσω θα τικάρω και το «κουτάκι» για συμμετοχή σε συνεχόμενες κληρώσεις. Έτσι, δεν θα χάσω καμία από τις κληρώσεις του παιχνιδιού όσο θα λείπω. Και που ξέρεις; Μπορεί εκεί που αράζω στην παραλία με το μοχίτο στο χέρι να χτυπήσει το κινητό και να μου πουν ότι έγινα εκατομμυριούχος. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αυτό έπρεπε να βάλω πρώτο στη λίστα!
  • Να τακτοποιήσω την ντουλάπα μου: Sorry, ξέρω ότι βαριέσαι, αλλά με το χέρι στην καρδιά σου λέω πως είναι τέλειο το συναίσθημα να μπαίνεις σπίτι μετά από διακοπές και να τα βλέπεις όλα στην εντέλεια και το μόνο που θα πρέπει να κάνεις είναι απλά να αράξεις καναπέ και να παραγγείλεις κάτι να φας. Φαντάσου να έχεις αφήσει όλα τα ρούχα σου παντού πεταμένα στο σπίτι. #ΝΟΤ

τζοκερ οπαπ διακοπες πραγματα που πρεπει να κανεις πριν φυγεις

  • Να πληρώσω όλους μου τους λογαριασμούς: Νερό, ΔΕΗ, ενοίκιο, κοινόχρηστα. Θα φύγουν που θα φύγουν λεφτά. Μην πρέπει να κάθεσαι να υπολογίζεις και να τσιγκουνεύεσαι το budget σου. Όλα θέμα σωστής διαχείρισης είναι, είπε η Έφη που μετά από 5 χρόνια αποφάσισε επιτέλους να φτιάξει αυτή την λίστα! Έλα πες, όμως, δε σου φάνηκε χρήσιμη;

Καλές διακοπές, λοιπόν!