ONAR: Πόσο κοστίζει μια βραδιά του Αυγούστου στο ξενοδοχείο της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

Από που ξεκινούν και που καταλήγουν οι τιμές

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

ONAR Άνδρος, ένας παράδεισος επί γης. Το αγαπημένο καταφύγιο της Ελένης Μενεγάκη άνοιξε τις πύλες του για την καλοκαιρινή σεζόν του 2023 από τον Μάιο. Ο Ματέο Παντζόπουλος βρισκόταν εκεί συνεχώς, μήνες πριν, για να βεβαιωθεί πως όλα είναι στην εντέλεια για τους επισκέπτες του ενώ η Ελένη τον επισκεπτόταν πάντα τα Σαββατοκύριακα που αποδεσμευόταν από την εκπομπή της στο Mega.

Πριν από λίγες εβδομάδες, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε το ζευγάρι να περνά ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο στο νησί με το σκάφος και τις κόρες της παρουσιάστριας (δείτε εδώ τις αποκλειστικές φωτογραφίες μας). Από όσο γνωρίζουμε η Ελένη αδημονεί να πέσουν τίτλοι τέλους στην εκπομπή της για να μπορέσει να πάει στο ONAR με τα παιδιά και τον σύντροφό της για το υπόλοιπο του καλοκαιριού.

Ψάχνοντας κι εμείς τι θα κάνουμε στις καλοκαιρινές μας διακοπές τσεκάραμε τι παίζει από τιμές και στο ONAR

Σύμφωνα με όσα αναγράφονται στο επίσημο site του και με ενδεικτικές ημερομηνίες 1 με 6 Αυγούστου ένα δωμάτιο στην «Πέτρινη κατοικία» κοστίζει 340 ευρώ ενώ ένα δωμάτιο στην «Dream Βίλα με θέα στη θάλασσα» κοστίζει 390 ευρώ.

Όσον αφορά την «Οικογενειακή Κατοικία» και την «Sunrise Βίλα με ιδιωτική πισίνα και θέα στη θάλασσα» οι τιμές ανέρχονται στα 540 ευρώ και 620 αντιστοίχως.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως οι τιμές περιλαμβάνουν καθημερινή υπηρεσία καθαρισμού, παραδοσιακό ελληνικό πρωινό καθώς και όλους τους τρέχοντες νόμιμους φόρους.